WebGain
Webgain logo kvadratisk hvid med graf fra Simon Hermansen

WebGain

“Dinero gør min hverdag lettere ved at lette byrden ved fakturering, bogføring og regnskab.”

Simon Hermansen

Hvad laver din virksomhed?

WebGain tilbyder webdesign, optimering og online markedsføring til primært mindre virksomheder og organisationer, der ønsker at udnytte deres onlinepotentiale. Jeg designer og udvikler løsninger, der bygger op om virksomhedens forretningsmål, visioner og drømme. Jeg benytter blandt andet min erfaring fra tidligere højtprofilerede stillinger i virksomheder som Telia og GoMentor i mit arbejde for at skabe de bedste løsninger. Jeg gør en dyd ud af kvalitet, gennemsigtighed og resultater, hvilket jeg mener er en mangelvare. Jeg er først tilfreds, når mine kunder har succes.

Hvad er jeres vision?

Min vision er at åbne folks øjne for, at hjemmesider og onlinemarkedsføring ikke blot skal eksistere. Begge dele er en vital del af virksomheden og både kan og skal skabe resultater for at have en reel værdi, hvilket jeg ser, at der er mange i markedet, der glemmer at fokusere på. Der er virkelig meget potentiale ude i de danske virksomheder, som ikke blomstrer. Det synes jeg er en skam, og det vil jeg gerne ændre på – én virksomhed ad gangen.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg skiftede for nogle år siden til Dinero, fordi jeg kunne se, at Dinero uden tvivl er det bedste system til bogføring og regnskab for især mindre virksomheder som min. Mange andre systemer er designet til revisorer og bruger lingo, som man skal være specialuddannet for at forstå. Dinero håndterer det anerledes og gør det muligt for selv enkeltmandsvirksomheder uden revisor at få bogført korrekt. Herudover appellerede Dineros enkelthed og design til mig, da brugeroplevelsen virkede langt højere end det system, jeg kom fra – og jeg blev ikke skuffet.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Dinero Crowd er min absolutte favorit. At få en intelligent robot til at foreslå, hvordan jeg skal bogføre hvert enkelt bilag, som sparer mig for mere tid og energi, end jeg tør regne på. Det gør mig i stand til at klare bogføringen meget hurtigt og smidigt, så jeg kan fokusere på mit primære arbejde. Det er smart og effektivt.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør min hverdag lettere ved at lette byrden ved fakturering, bogføring og regnskab. Derudover har der altid været dedikeret hjælp at hente på chatten, de gange jeg har haft spørgsmål eller brug for hjælp. Jeg bruger også regelmæssigt hjælpesektionen, som er meget gennemarbejdet. På få minutter får jeg klaret bogføringen.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram