Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Værktøj til kompensation for tabt omsætning

Er din omsætning faldet som følge af Covid-19 eller restriktioner? Så kan du modtage kompensation, hvis din virksomhed overholder en række krav. Med værktøjet i Dinero kan du få alle tal og dokumenter, du har brug for til ansøgningen

Brug værktøjet til tabt omsætning i Dinero

Vi har givet vores værktøj en overhaling, så den giver dig alle nødvendige dokumenter og tal – og du kan selv ændre start- og slutdato for omsætning, så de passer til lige netop din virksomhed. 

Prøv værktøjet her.

Her kan du læse mere

Du kan læse mere om hjælpepakker, bogføring af kompensation og meget andet i vores Corona-univers. Her har vi samlet al information..

Hvis du vil læse mere om den midlertidige kompensationsordning for selvstændige, som er berørt af coronavirus eller restriktioner, kan du gøre det på virk.dk. Her kan du blive klogere på de specifikke restriktioner og kompensationer.

Lasse Baagøe Hansen
Lasse Hansen
Lasse er content specialist hos Dinero. Han hjælper med at gøre tunge og svære regnskabsbegreber og -regler letforståelige samt udtænker indhold, der gør regnskabet lidt lettere for dig, som gerne vil være iværksætter eller allerede er i gang med at udleve iværksætterdrømmen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?