Værktøj til kompensation for tabt omsætning

Er din omsætning faldet som følge af Covid-19 eller restriktioner? Så kan du modtage kompensation, hvis din virksomhed overholder en række krav. Med værktøjet i Dinero kan du få alle tal og dokumenter, du har brug for til ansøgningen


Brug værktøjet til tabt omsætning i Dinero

Vi har givet vores værktøj en overhaling, så den giver dig alle nødvendige dokumenter og tal – og du kan selv ændre start- og slutdato for omsætning, så de passer til lige netop din virksomhed. 

Prøv værktøjet her.

Her kan du læse mere

Du kan læse mere om hjælpepakker, bogføring af kompensation og meget andet i vores Corona-univers. Her har vi samlet al information..

Hvis du vil læse mere om den midlertidige kompensationsordning for selvstændige, som er berørt af coronavirus eller restriktioner, kan du gøre det på virk.dk. Her kan du blive klogere på de specifikke restriktioner og kompensationer.

Portræt af Lasse Baagoe Hansen
Lasse Hansen Dinero
Lasse er content manager hos Dinero. Han hjælper med at gøre tunge og svære regnskabsbegreber og -regler letforståelige samt udtænker indhold, der gør regnskabet lidt lettere for dig, som gerne vil være iværksætter eller allerede er i gang med at udleve iværksætterdrømmen.

Skriv en kommentar

6 kommentarer

 1. Hej Morten Mange tak for svar, men jeg mit firma eksisterer ikke mere i Dinero; hverken med navn eller CVR-nummer. Så jeg kan ikke komme ind til mit tidligere regnskab.

  1. Hej Jan

   Send en mail til support@dinero.dk, hvor du forklarer problemet og gerne oplysninger på firmaet. Så vil de forsøge at hjælpe dig.

   De bedste hilsner

   Lasse

 2. Hvad gør jeg, når jeg ikke længere har adgang til Dinero/Pro (jeg kan stadig logge ind, men har ikke adgang til noget) og har brug for dokumentation til brug for slutafregning ifm. modtaget Corona-kompensation (tabt arbejdsfortjeneste)? Firmaet er lukket pr. 17/10/2020.

  1. Hej Jan

   Hvis du ikke længere har Dinero pro, men stadigvæk har en brugeradgang med firma i Dinero. Så vil du have starter og have adgang til firmaets oplysninger. Her når du logger ind, går du op under “regnskab” -> “coronahjælp” også vælger du referenceperioden de efterspørger og trykker “download referenceperioden”, så får du saldobalance for den efterspurgte periode som du kan sende ind.

   Jeg håber det besvarede dit spørgsmål, og ellers er du mere end velkommen til at kontakte vores live chatsupport der har åbent alle ugens dage 8-23 🙂

   De bedst hilsner Morten – Dinero Support

 3. Nu lavede i det super gode værktøj som jeg benyttede mig af da jeg skulle søge om kompensation for manglende omsætning. Nu er tiden så kommet til at jeg skal indsende dokumentation for omsætningen for perioden som jeg modtog kompensation for. Kommer der et lignende point/click værktøj fra Dinero, til alle os regnskabs-forskrækkede? 🙂 Eller skal jeg ind og finde tallene mere manuelt i mit regnskab?

  1. Hej Søren

   Mange tak for din kommentar!

   Du kan hente dokumentation under Coronahjælp i venstre side, der skal du blot udfylde datoen under “referenceperiode” og så kan du hente dokumentet til din slutafregning 🙂

   Skulle der være andet, eller flere spørgsmål, så vil jeg anbefale dig at tage fat i supporten, så kan de hjælpe dig videre 💪🏻

   De bedste hilsner 


   Frederik Bækkelund

   Dinero Support

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram