Spring til indholdet

Unik og professionel Fakturadesigner

Lav en personlig og unik faktura på ingen tid. Design en faktura, som både er professionel og spændende at se på. Du kan ændre stort set alt, så den passer til dig, virksomheden, branchen og dine kunder.

Fakturadesigner

i Dinero

Gør din faktura professionel og unik med de mange designmuligheder.

  • Skræddersy din faktura
  • Mange fakturaskabeloner
  • Professionel faktura på ingen tid

En fakturadesigner med mange designmuligheder

Som Dinero Pro-bruger får du mange funktioner. Du kan fx ændre et væld af ting i fakturadesignet, så den bliver, præcis som du ønsker. Det behøver nemlig ikke være kedeligt at se på en faktura.

Med den indbyggede fakturadesigner kan du fx ændre: 

  • Tema
  • Logo/firmanavn
  • Farve
  • Adressefelt 
  • Skrifttype
  • Informationsbokse
  • Topbillede/baggrundsbillede

Bare rolig. Du behøver ikke være designer eller god til at kode. Det er nemt at lave dit eget unikke layout til dine fakturaer. Fakturadesigneren finder du i Dinero ved at klikke på tandhjulet -> “Indstillinger” -> “Designer”. 

Branchespecifikke skabeloner og mulighed for flere på samme firma

Når du bruger fakturadesigneren, bestemmer du selv, om du vil designe helt fra bunden eller bruge en skabelon. Vi har flere branchespecikke fakturadesign, som du er meget velkommen til at bruge.

Så uanset om du er freelancer, elektriker, psykolog eller noget helt fjerde, har vi flere branchespecifikke skabeloner til dig. Hvis de ikke lige er dig, har vi også mange andre, du kan bruge. Vi har nemlig over 100 skabeloner i alt. Du kan bruge dit eget billede (bedst i 794 x 1123 pixels). Vi har lavet en skabelon til Photoshop, du kan bruge. 

Du behøver ikke nøjes med ét fakturadesign til din virksomhed. Har du fx kunder, som har forskellige ønsker til deres fakturaer eller har du meget forskellige ydelser, kan du oprette flere skabeloner, som du nemt kan skifte mellem i Dinero.

Giv din faktura et personligt touch

Du kan selvfølgelig sagtens sende din faktura ud med standarddesignet. Det er simpelt og enkelt. Det giver dog alligevel lidt ekstra, når du sender fakturaer til kunder, som har et personligt touch. Starter-brugere kan også få eget logo på – se den perfekte størrelse her.

Med overskrifter på tilbud og fakturaer kan du gøre dem mere overskuelige. Når du laver en ny overskrift, bliver overskrifterne automatisk skrevet med fed – og du kan flytte rundt på linjerne, som du vil, så det hele står, ligesom du og kunden ønsker.

Vores skabeloner er selvfølgelig primært lavet til at blive brugt i Dinero. Men de kan faktisk også bruges i Word og andre programmer, hvis du virkelig vil gøre dem til din egen. Download billedet, og brug det som baggrund. Så kan du opbygge dit eget fakturadesign direkte i Word. 

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?