Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tilmeldte virksomheder: Sendte fakturaer: Online lige nu:

Regnskabsprogram til butikker

Brug mindre tid på regnskab, og brug i stedet tiden på god kundeservice og glade kunder i butikken. Dinero er et regnskabsprogram til butikker, der hjælper dig som selvstændig med at bevare det økonomiske overblik. Få Dinero i dag, og oplev hvorfor dine kollegaer i branchen er så glade for vores regnskabsprogram.

Med Dinero bliver bogføring let som en leg

Vi har gjort os umage med at udvikle et program, som gør regnskab til en god oplevelse for alle ikke-regnskabskyndige. Vi har siet ud i de indviklede og uforståelige regnskabstermer og erstattet det med et let og forståeligt hverdagssprog. Med Dinero får du et regnskabsprogram, der tager dig i hånden og hjælper dig sikkert i mål med dagligdagens bogføring.

Skal butikken fx pyntes med smukke blomster, indtaster du bare “Blomster” i Dinero. Herefter bliver du spurgt, om blomsterne er købt til en ansat, til lokalerne, til videresalg eller til en forretningsforbindelse. Alt afhængigt af hvad du vælger, bliver købsbilaget automatisk bogført på den rigtige konto, og du får det rigtige fradrag for udgiften. Altså er der ingen grund til at bekymre dig om bøvlede regnskabstermer og bogføringslovgivning. Dinero skal nok sørge for, at det hele bliver bogført korrekt 🙂

Integrationer, der passer til dig med butik

I Dinero har vi integrationer med en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette jeres arbejdsopgaver i forhold til bogføring.

Nogle af de af de intergrationer der kunne være relevante for dig, ville f.eks. være vores kasseapperat intergrationer.

Nogle af de andre intergrationer der kunne være relevante som dig, i butik, ville enten være vores lønsystems intergrationer eller vores timeregistrerings intergrationer.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din butik? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding