Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til butikker

Spar tid på regnskabet, og brug i stedet tiden på god kundeservice og glade kunder i din butik.

tilbage

Regnskabsprogram til butikker

Brug mindre tid på regnskab, og brug i stedet tiden på god kundeservice og glade kunder i butikken. Dinero er et regnskabsprogram til butikker, der hjælper dig som selvstændig med at bevare det økonomiske overblik. Få Dinero i dag, og oplev hvorfor dine kollegaer i branchen er så glade for vores regnskabsprogram.

Med Dinero bliver bogføring let som en leg

Vi har gjort os umage med at udvikle et program, som gør regnskab til en god oplevelse for alle ikke-regnskabskyndige. Vi har siet ud i de indviklede og uforståelige regnskabstermer og erstattet det med et let og forståeligt hverdagssprog. Med Dinero får du et regnskabsprogram, der tager dig i hånden og hjælper dig sikkert i mål med dagligdagens bogføring.

Skal butikken fx pyntes med smukke blomster, indtaster du bare “Blomster” i Dinero. Herefter bliver du spurgt, om blomsterne er købt til en ansat, til lokalerne, til videresalg eller til en forretningsforbindelse. Alt afhængigt af hvad du vælger, bliver købsbilaget automatisk bogført på den rigtige konto, og du får det rigtige fradrag for udgiften. Altså er der ingen grund til at bekymre dig om bøvlede regnskabstermer og bogføringslovgivning. Dinero skal nok sørge for, at det hele bliver bogført korrekt 🙂

Integrationer, der passer til dig med butik

I Dinero har vi integrationer med en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette jeres arbejdsopgaver i forhold til bogføring.

Nogle af de af de integrationer der kunne være relevante for dig, ville f.eks. være vores kasseapperat integrationer.

Nogle af de andre integrationer der kunne være relevante som dig, i butik, ville enten være vores lønsystems integrationer eller vores timeregistrerings integrationer.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?