Spring til indholdet

Regnskabsprogrammet til butikker

Spar tid på regnskabet – brug den på god kundeservice og glade kunder i din butik i stedet for.

Hunnishop blog video billede af hund

bogføring let som en leg

Upload dine bilag til bilagsarkivet nemt og hurtigt – og få hjælp til at bogføre dine købsbilag med vores bogføringsassistent. Så er du færdig med krøllede kvitteringer – og du sikrer dig selv de rigtige fradrag.

Dinero overblik

Økonomisk Overblik

Lad Dinero hjælpe dig med at bevare det økonomiske overblik – få Dinero i dag, oplev vores automatiske funktioner og forstå, hvorfor dine kollegaer i branchen er så glade for vores regnskabsprogram.

Dinero kasseapparat

Integration til Kasseapparat

Vi har integrationer til mange forskellige virksomheder og funktioner, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette din bogføring. Vores integrationer til kasseapparater er måske især relevante for dig, der har en butik?

Mere tid til arbejdet i din butik

Vind mere tid til god kundeservice, der skaber glade kunder i din butik.

I Dinero har vi integrationer til en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette dine arbejdsopgaver i forhold til bogføring.

Ud over integrationer til kasseapparater kan du måske få gavn af vores lønsystemsintegrationer eller vores integrationer til timeregistrering.

Brug Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for – men som til gengæld har en masse ekstra funktioner der gør livet nemmere for butikker.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?