Spring til indholdet

Regnskabsprogrammet til dyrlæger/veterinærer

Dinero er din medicin mod regnskab og bogholderi. Du får det fulde overblik og kan sende fakturaer til dyrenes ejere, så du får mere tid til at hjælpe og behandle de dyr, der har brug for dig.

Dyrlæger

Medicin mod bogholderiet

Dinero er din hjælpende hånd i bogføringen. Vi klarer meget af arbejdet for dig, du kan oprette patienter og sende dem fakturaer – og så har du hele tiden et simpelt overblik over dine udgifter og dine indtægter.

Silvan kvittering i skyen

Giv kvitteringen vinger

Med Dinero kan du scanne din kvittering med telefonen og lade den flyve op i skyen, så du altid har den ved hånden. Det gør det nemt at bogføre, når du sidder foran computeren – og besøger du en kunde, kan du straks sende en kvittering med appen.

Dinero support i særklasse

hurtig & kompetent bogholderhjælp

Har du fået en regnskabsmæssig hårbolle galt i halsen, eller er der gået fisk i regnskabet? Fat mod. Vores bogholderhjælp hjælper dyrlæger alle årets dage – som altid på chatten og mellem kl. 8 og 23.

Mere tid til dyrene og det at være dyrlæge

Som dyrlæge har du oftest en travl hverdag, når fru Nielsens kat er blevet syg, eller når hr. Olsens hund igen har spist af chokoladen. Mange oplever, at de ikke har den nødvendige tid til at sætte sig ind i regnskabsregler og holde styr på alle fakturaerne.

Undgå ugler i mosen

Dinero har en masse integrationer, som gør det endnu nemmere at holde styr på din dyrlægeklinik, så du kan bruge din tid på dyrene.

Bruger du allerede en af integrationerne, er det nemt at koble dem til Dinero – og til dig, som er dyrlæge, kan vi især anbefale:

  • Integrationer til booking, så du sparer tid og penge på at registrere folk manuelt.
  • Integrationer til at lave løn. Integrationerne hertil giver dig mulighed for automatisk at indberette løn, ligesom der er automatisk bogføring i Dinero efter hver lønkørsel.
Kom godt i gang

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som er dyrlæge. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Læs mere om de forskellige funktioner og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?