Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til dyrlæger/veterinærer

Dinero er din medicin mod regnskab og bogholderi. Du får det fulde overblik og kan sende fakturaer til dine patienters ejere. Så får du mere tid til de dyr der har brug for din hjælp og behandling.

tilbage

Regnskabsprogram til
dyrlæger

Som dyrlæge har du oftest en travl hverdag, når fru Nielsens kat er blevet syg, eller når hr. Olsens hund igen har været i gang med chokoladen. Du har helt sikkert ikke den nødvendige tid til at sætte dig ind i regnskabsregler og holde styr på alle fakturaerne.

Dinero er din medicin mod bogholderiet. Vi giver dig nemt et overblik, du kan oprette patienter og sende dem fakturaer, og så har du hele tiden et simpelt overblik over dine udgifter og dine indtægter.

Giv kvitteringen vinger

Med Dinero Pro kan du nemt scanne din kvittering med din telefon og lade den flyve op i skyen, så du altid har den. Så er det nemt at bogføre kvitteringen, når du sidder foran computeren. Hvis du er ude hos en kunde, kan du med appen straks sende en kvittering. Så slipper du for kedeligt
kontorarbejde, når du kommer tilbage til din virksomhed.

Nem, hurtig og kompetent bogholderhjælp

Har du fået en regnskabsmæssig hårbold galt i halsen, eller er der gået fisk i regnskabet? Så fat mod. Vores bogholderhjælp er her for at hjælpe dig alle dage året rundt fra kl. 8-23. Her er ingen dumme spørgsmål, så hvis du ikke føler du er en ørn i regnskab, skal vi nok hjælpe dig, så du kan bruge tiden på at behandle dine patienter.
På Trustpilot er vi nummer et i kategorien “Regnskab” – og vi går på arbejde hver dag for fortsat at være nummer et.

Der er ingen ugler i mosen med disse integrationer

Dinero har en masse integrationer, som gør det endnu nemmere at holde styr på din dyrlægeklinik, så du bruge din værdifulde tid på dyrene.
Bruger du allerede en de integrationer, er det nemt at få dem til at integrere med Dinero. Til dig som er dyrlæge, kan vi varmt anbefale:

Vi har f.eks en masse booking integrationer, som kunne være relevante for dig. Fordi så kan du spare tid og penge, på at skulle registrere folk manuelt eller lignende. I stedet for at få en integrationer til at gøre det for dig. Integrationerne klarer det hele sammen med Dinero – helt automatisk, der er ingen ko på isen.

Dinero har også lønsystem integrationer. Heri kan du automatisk indberette løn og der er automatisk bogføring i Dinero efter hver lønkørsel.. Så netop du slipper for at skulle bruge en masse tid på at taste tingene ind i Dinero, også bliver det generelt mere overskueligt.

Ingen grund til at klappe hesten

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig, som er dyrlæge. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er GRATIS, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?