Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tilmeldte virksomheder: Sendte fakturaer: Online lige nu:

Regnskabsprogram til elektrikere og el-installatøre

Fordyb dig i dit arbejde, og få tid til den gode løsning, alt imens Dinero tænker regnskab for dig. Dinero er et regnskabsprogram til elektrikere, som tager dig i hånden og hjælper dig sikkert og let gennem dagligdagens bogføring.

Som elektriker møder du mange forskellige kunder og tilbyder løsninger, som kan have forskellige priser. I Dinero er det nemt at oprette forskellige produktkategorier, og du kan oprette og sende din faktura på farten via din smartphone – nemmere bliver det ikke 🙂

Vi har udviklet et program, der gør regnskabsføring til en god oplevelse for alle ikke-regnskabskyndige. Vi har gennemgået alle indviklede og uforståelige regnskabstermer og erstattet dem med et let og forståeligt hverdagssprog, der gør Dinero til det foretrukne regnskabsprogram blandt elektrikere.

Dinero gør bogføring let som en leg

Er du i tvivl om, hvordan du bogfører dine udgifter? Ved du ikke, hvilken moms og skat der er pålagt de enkelte bilag? Så kan Dinero Crowd hjælpe dig.

Dinero Crowd er din indbyggede revisor i Dinero. Den hjælper dig med at placere udgiften på den rigtige konto. Samtidig sørger den for, at du får det rigtige skatte- og momsfradrag, og dermed bliver din bogføring så korrekt som overhovedet muligt – til glæde for både dig og SKAT 🙂

Skulle du alligevel blive i tvivl om, hvordan du bogfører købet af dine ledninger, eller hvordan du laver en bankafstemning – er vores søde og dygtige supportere altid klar på at hjælpe dig i mål med dine udfordringer. De sidder klar alle årets dage fra kl. 9-22 – og her findes ingen dumme spørgsmål.

Som elektriker eller el-installatør kan din hverdag blive nemmere med disse integrationer

I Dinero har vi integrationer med en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og gøre det så nemt som muligt at lave regnskab.

Har du tidregistrering, når du arbejder eller efter du har arbejdet. Og bruger en masse tid på at skrive det manuelt ind i Dinero eller andre steder. Så har vi en masse timeregistrerings intergrationer, der kan gøre du kan slippe for alt besværet og få mere tid til kunderne og give en god service!

Har du ansatte, skal de jo have noget løn, og det skal bogføres i dit regnskab. For at slippe for både at skulle indtaste lønoplysninger i dit lønsystem og dit regnskabsprogram har Dinero indgået samarbejde med forskellige lønsystemer. Med integrationen skal du kun indtaste informationerne i dit lønsystem og så trykke på overfør data til Dinero, så bogfører systemet det hele korrekt for dig 🙂

Vi har også en intergration med Anmeld håndværker. Som er en intergration, hvor at dine kunder automatisk får en anmodning efter du har faktureret til dem. Så kan de anmelde dig, også kan du blive vist på deres hjemmeside.

Tag billeder af dine kvitteringer med app’en

Kender du alt til mistede, krøllede eller ulæselige, regnvåde kvitteringer? Med Dinero på din smartphone slutter det her. Dinero er udviklet til elektrikeren, der gerne vil glemme alt om bilagsrod og manglende overblik. Med Dinero uploader du i stedet sikkert alle dine købskvitteringer fra din smartphone til skyen. Kvitteringen gemmes automatisk i skyen som separate bilagsfiler og kan derefter altid hentes ned og printes fra din computer.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som elektriker. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din elektriker virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

 

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding