Spring til indholdet

REGNSKABSPROGRAMMET TIL elektrikere

Dinero er et regnskabsprogram til elektrikere. Du sparer tid på regnskabet og kan i stedet prioritere dit daglige el-arbejde.

Regnskabsprogram til elektriker

Sæt strøm til dit regnskab

Som elektriker møder du mange forskellige kunder og laver arbejde til forskellige priser. I Dinero er det nemt at oprette forskellige produktkategorier, og du kan oprette og sende fakturaer på farten via din smartphone.

Håndværker med mobil

Fakturer på farten

Få mere tid til dit arbejde, imens Dinero automatiserer regnskabet for dig. Vores indbyggede bogføringsassistent hjælper dig med at placere udgiften på de rigtige konti, så du får de rette fradrag.

Dinero support i særklasse

Kompetent support Alle årets dage

Skulle du blive i tvivl om, hvordan du bogfører købet af dine ledninger, eller hvordan du laver en bankafstemning? Vores dygtige supportere er klar på at hjælpe dig i mål med dine udfordringer – alle årets dage fra kl. 8-23.

Mindre tid på regnskab – mere tid til arbejde

Fordyb dig i dit arbejde og få tid til den gode løsning, imens Dinero automatiserer regnskabet for dig. Dinero er nemlig også regnskabsprogrammet til elektrikere, og vores funktioner tager dig i hånden og hjælper dig sikkert og let gennem dagligdagens bogføring.

Vi har udviklet et program, der gør regnskabsføring til en god oplevelse for alle ikke-regnskabskyndige. Det har vi bl.a. gjort ved at gennemgå alle indviklede og uforståelige regnskabstermer og erstatte dem med et let og forståeligt hverdagssprog, der gør Dinero til det foretrukne regnskabsprogram blandt elektrikere.

Tag billeder af dine kvitteringer med appen

Kender du til mistede, krøllede eller ulæselige, regnvåde kvitteringer? Med Dinero på din smartphone slipper du for at have dine papirkvitteringer i lommen. Du uploader sikkert alle dine købskvitteringer fra din smartphone til skyen og slipper for bilagsrod, fordi kvitteringen automatisk gemmes i skyen som separate bilagsfiler og derefter altid kan hentes og printes fra din computer.

Få Dinero og brug tiden som elektriker mere fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?