Regnskabsprogram til fysioterapeuter

Som fysioterapeut møder du mange mennesker, og det skaber ofte mange fakturaer i løbet af en dag. Dinero regnskabsprogram gør det hele meget nemmere for dig.

Mere tid til behandlinger

Med Dinero får du overblik over dit regnskab, mens programmet og mobil-appen klarer bøvlet for dig. Bogfør på farten og slip for papirnusseriet, så du får du mere tid til dine klienter.

Fysioterapeut regnskabsprogram

Send faktura på 2 minutter

Med Dinero Regnskab til fysioterapeut har vi gjort det nemt for dig. Du kan sende en faktura afsted på under 2 minutter, og du får automatisk dit økonomiske overblik, efterhånden som du bogfører dine bilag og fakturaer.

Få beregnet din lønsumsafgift helt automatisk

Beregning af lønsumsafgift er kompleks, og det har oftest krævet en revisor – men ikke længere. Dinero klarer nemlig alle beregningerne for dig helt automatisk, så du blot skal kopiere tallene ind, når det er tid til at indberette og betale.
Læs mere om lønsumsafgift

Online booking-integrationer

En aftale er en aftale – men det kræver ofte en booking. Og der kan Dinero hjælpe dig. Vi har flere integrationspartnere med skarpe bookingsystemer, du kan integrere med for at holde styr på kunderne i kalenderen.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mindre tid på regnskab =
mere tid til at være fysioterapeut

Fysioterapeuter har mange mennesker på briksen eller i træningslokalet – og det sætter ofte gang i mange fakturaer. Med Dinero har vi gjort det nemt for dig. Du kan sende en faktura afsted med få klik på ganske få minutter og følge med i den løbende udvikling undervejs.

Økonomisk overblik

Hav styr på virksomhedens økonomi i din hverdag. Sikr dig selv det konstante overblik over dine indtægter og udgifter – eller se, hvor meget du skal betale i moms ved næste momsafregning, så du er opdateret og klar.

Brug tiden fornuftigt som fysioterapeut

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere. Dinero Starter er gratis. Med Dinero Pro, som du skal betale for, får du til gengæld en masse ekstra funktioner.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit fysioterapeut regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til fysioterapeuter kan bruges helt uden et forudgående kendskab til diverse regnskabs- og bogføringsregler. Med andre ord skal du som helt nystartet fysioterapeut, selv kunne klare dit regnskab, uden at bruge lang tid på fx din bogføring.

Som fysioterapeut har du ofte mange forskellige opgaver, og netop derfor skal dit regnskabsprogram ikke stjæle tid, som du kan bruge på dine egentlige kerneopgaver.
Det skal både være nemt at klare faktureringen på kort tid og registrere betalinger.

Regnskabsprogrammet skal desuden nemt og hurtigt give dig dit økonomiske overblik uanset om du er i hjemmet, på kontoret eller på farten.

Det bedste regnskabsprogram til fysioterapeuter bør altså give dig mest mulig tid til at behandle dine kunder og lade dig koncentrere dig om din kerneforretning.

Med Dinero Starter kan du gratis klare din bogføring, fakturering og blandt andet bruge vores mobil-app.

Som Dinero Pro-bruger får du adgang til endnu flere fede funktioner, som hjælper dig med bogføringen.Du vil spare mange timers arbejde, som du i stedet kan bruge på dine kunder og vækst.

Du kan desuden få hjælp til skat og moms, hvor du kan få serveret alle dine momstal for enkeltmandsvirksomheden, så den er lige til at kopiere ind.
Har du i stedet et selskab, kan du få hjælp til årsregnskaber, hvor du helt selv bestemmer, om du vil gøre det selv med os på sidelinjen eller lade revisorer stå for alt.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram