Spring til indholdet

REGNSKABSPROGRAMMET TIL Fysioterapeuter

Som fysioterapeut møder du mange mennesker, og det skaber ofte mange fakturaer i løbet af en dag. Dinero regnskabsprogram gør det hele meget nemmere for dig.

Personlig træner er fysioterapeut

Mere tid til behandlinger

Med Dinero får du overblik over dit regnskab, mens programmet og mobil-appen klarer bøvlet for dig. Bogfør på farten og slip for papirnusseriet, så du får du mere tid til dine klienter.

Opret faktura på mobil

Send faktura på 2 minutter

Med Dinero Regnskab til fysioterapeut har vi gjort det nemt for dig. Du kan sende en faktura afsted på under 2 minutter, og du får automatisk dit økonomiske overblik, efterhånden som du bogfører dine bilag og fakturaer.

Bestil og booking af tidsbestilling

Online booking Integrationer

En aftale er en aftale – men det kræver ofte en booking. Og der kan Dinero hjælpe dig. Vi har flere integrationspartnere med skarpe bookingsystemer, du kan integrere med for at holde styr på kunderne i kalenderen.

Mindre tid på regnskab =
mere tid til at være fysioterapeut

Fysioterapeuter har mange mennesker på briksen eller i træningslokalet – og det sætter ofte gang i mange fakturaer. Med Dinero har vi gjort det nemt for dig. Du kan sende en faktura afsted med få klik på ganske få minutter og følge med i den løbende udvikling undervejs.

Økonomisk overblik

Hav styr på virksomhedens økonomi i din hverdag. Sikr dig selv det konstante overblik over dine indtægter og udgifter – eller se, hvor meget du skal betale i moms ved næste momsafregning, så du er opdateret og klar.

Brug tiden fornuftigt som fysioterapeut

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere. Vælg mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for – men som til gengæld giver en masse ekstra funktioner.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?