Regnskabsprogram til fysioterapeuter

Som fysioterapeut møder du mange mennesker, og det skaber ofte mange fakturaer i løbet af en dag. Dinero regnskabsprogram gør det hele meget nemmere for dig.

Mere tid til behandlinger

Med Dinero får du overblik over dit regnskab, mens programmet og mobil-appen klarer bøvlet for dig. Bogfør på farten og slip for papirnusseriet, så du får du mere tid til dine klienter.

Regnskabsprogram til fysioterapeuter

Send faktura på 2 minutter

Med Dinero Regnskab til fysioterapeut har vi gjort det nemt for dig. Du kan sende en faktura afsted på under 2 minutter, og du får automatisk dit økonomiske overblik, efterhånden som du bogfører dine bilag og fakturaer.

Online booking-integrationer

En aftale er en aftale – men det kræver ofte en booking. Og der kan Dinero hjælpe dig. Vi har flere integrationspartnere med skarpe bookingsystemer, du kan integrere med for at holde styr på kunderne i kalenderen.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mindre tid på regnskab =
mere tid til at være fysioterapeut

Fysioterapeuter har mange mennesker på briksen eller i træningslokalet – og det sætter ofte gang i mange fakturaer. Med Dinero har vi gjort det nemt for dig. Du kan sende en faktura afsted med få klik på ganske få minutter og følge med i den løbende udvikling undervejs.

Økonomisk overblik

Hav styr på virksomhedens økonomi i din hverdag. Sikr dig selv det konstante overblik over dine indtægter og udgifter – eller se, hvor meget du skal betale i moms ved næste momsafregning, så du er opdateret og klar.

Brug tiden fornuftigt som fysioterapeut

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere. Vælg mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for – men som til gengæld giver en masse ekstra funktioner.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit fysioterapeut regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram