Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til Influencers

Som influencer eller blogger skal du være opmærksom på de skatteregler, der er for honorarer og reklamegaver. Dinero giver dig et bedre overblik, så du bedre kan leve op til kravene fra SKAT.

tilbage

Regnskabsprogram til Influencers og bloggere

Som influencer og blogger bruger du en masse tid på at producere indhold til dine følgere, om det er tekst, billeder, video eller andet. Det efterlader mindre tid til regnskab og leder for nogle til, at man vil bruge en revisor eller bogholder. Du tænker måske om regnskab er nødvendigt som influencer eller blogger? Det er det i den grad ja, der er fra politisk side kommet et større fokus på influencers og SKAT af sponsorater i form af både kontantbeløb, reklamegaver etc.

Med Dinero kan du spare penge på revisorer og bogholdere eller endda helt undgå at skulle betale. Dinero er et regnskabsprogram til influencers. Vi hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi på at være kreativ og lave indhold til dine følgere.

Få styr på skatten

Hvis du er blogger, instagrammer, youtuber, e-sportsudøver eller lignende kan det være rigtig svært at udfyldes sin forskudsopgørelse.

Du tjener måske penge gennem et honorar eller sponsorgave og er i tvivl om skattereglerne på området. Du tænker om det er noget der skal indberettes som indkomst? Bliver jeg beskattet? Kan jeg få fradrag?

Du kan med Skattepakken få alle de tal du skal bruge til din udvidede selvangivelse og derved få denne lavet på mindre end 30 minutter, helt uden at skulle have revisorhjælp.

Fakturering og upload af kvitteringer på farten

Med Dineros app kan du både gemme dine kvittering for køb nemt, effektivt og sikkert. Du tager blot billeder af kvitteringerne med app’en så uploades de helt automatisk til regnskabet.

Om du er influencer på deltid eller fuldtid er det sjældent man gider bruge mange timer på at få oprettet eventuelle fakturaer. Med vores app kan du fakturere når du er på farten eller måske endda mens du er hos en kunde. App’en sikrer at du har altid har et overblik over din økonomi og regnskab,
så kan du bruge mere af din tid på at fokusere på det tæller for dig som influencer.

Med Dinero bliver bogføring nemt og hurtigt

Tvivler du lidt på, hvordan udgifterne bogføres? Ved du ikke, hvilken moms og skat der er pålagt de enkelte bilag? Bare rolig, du er langt fra den eneste! Men her kan Dinero Crowd så hjælpe dig.

Dinero Crowd er din indbyggede revisor i Dinero. Det hjælper dig med at placere udgifter på de rigtige konti. Du skal blot vide hvad købet er brugt til. Samtidig sørger den for, at du får de rigtige skatte- og momsfradrag, dermed bliver din bogføring så korrekt som det er muligt. Det er til glæde for både dig men også SKAT .

Oplev alle fordelene som influencer eller blogger

Opret dig i dag og find ud af, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som influencer. Du kan vælge mellem Dinero Starter, vores gratis-version, eller Dinero Pro, som du skal betale for. Dinero pro har dog en del flere funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig hos Dinero her.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?