Regnskabsprogrammet til influencers

Som influencer eller blogger skal du være opmærksom på de skatteregler, der er for honorarer og reklamegaver. Dinero giver dig et bedre overblik, så du fx bedre kan leve op til kravene fra SKAT.

Få mere tid til at skabe content

Med vores app kan du fakturere, når du er på farten. Vi sikrer, at du har altid har et overblik over din økonomi og dit regnskab, så du kan bruge tiden på at lave content til din blog, youtube-kanal eller det der tæller for dig som influencer.

Få styr på skatten

Hvis du er blogger, youtuber eller lignende kan det være svært at udfylde din forskudsopgørelse. Med Skattepakken får du alle tal til SKATs oplysningsskema, så du kan udfylde på mindre end 30 minutter – uden revisorhjælp.

Upload kvitteringer med mobilen

Med Dineros app kan du både gemme dine kvittering for køb nemt, effektivt og sikkert. Du tager blot billeder af kvitteringerne med appen, så uploades de helt automatisk til regnskabet – og du slipper for postyret med at gemme dine fysiske kvitteringer.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Få mere tid til det sjove

Som influencer og blogger bruger du en masse tid på at producere indhold, der fanger og fascinerer dine følgere. Om det er tekst, billeder eller video, efterlader dit daglige arbejde med content mindre tid til regnskab.

Nogle influencers hiver fat i en revisor eller bogholder for at få styr på regnskabet, der særligt i disse tider er under bevågenhed pga. sponsorater, reklamer og kontantbelød. Men det er faktisk ikke altid nødvendigt at have en ekspert med på råd – Dineros regnskabsprogram hjælper langt hen ad vejen med at få styr på tal og regnskabstermer.

Oplev alle fordelene som influencer eller blogger

Opret dig i dag og find ud af, hvordan Dinero gør influencer-livet lettere for dig. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro, skal du betale for, men du får til gengæld adgang til alle funktioner i Dinero. Læs mere om funktioner og tilmeld dig hos Dinero her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til influencers, skal kunne hjælpe dig med alle de mange regnskabs- og bogføringsregler som kræves af virksomhederne.

Som influencer, skal du kunne få mest mulig tid, til arbejdet med dit kreative indhold. Du skal derfor vælge et regnskabsprogram, hvor du nemt og hurtigt kan klare din bogføring og fakturering.

Dinero Starter er en gratis version, som giver dig et ubegrænset antal af bl.a. posteringer og fakturaer. Med Dinero Starter kan du gratis klare din bogføring og regnskabet.

Hvis du vil spare endnu mere tid på dit regnskabsarbejde, kan du med fordel vælge Dinero Pro. Her får du adgang til endnu flere funktioner, som bl.a. hjælper dig med indbyggede regnskabsregler, så du får en endnu lettere bogføring.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram