Regnskabsprogrammet til køreskoler

Som kørelærer har du højst sandsynligt både masser af teoritimer, køretimer og køreprøver. Med Dinero kan du spare tid og skabe økonomisk overblik, så du får mere tid til dine elever.

Sæt dit regnskab i 5. gear

Dinero er perfekt til dig som selvstændig kørelærer – især hvis du ikke gider spilde tid på regnskab. Fakturér i bilen, upload dine bilag på farten via mobil-appen, og hiv fat i chat-supporten, hvis du har spørgsmål.

Køreskoleregnskab iPad app

Få et økonomisk overblik

Få et hurtigt overblik over de regninger, du har sendt ud til alle dine køreskoleelever. Se også, hvilke regninger der er forfaldne og send en rykker med ét enkelt klik. Gør ligesom andre og brug Dinero. Så får du tid til færdselsregler og skarpe elever.
Video om Crowd

Selvkørende bogføring

Sæt din bogføring på autopilot. Dinero Crowd hjælper dig med at placere udgiften på den rette konto – uden at du skal sætte hånden på rattet. Samtidig sørger den for, at du får det rigtige skatte- og momsfradrag. Helt simpelt og korrekt.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Automatisér din bogføring – og få mere tid til din køreskole

Lad Dinero spare dig tid og bøvl – vi har en masse effektive integrationer og automatiserede funktioner, der letter arbejdet for køreskoler.

Prøv fx vores digitale bogføringsassistent, Dinero Crowd, når du køber ting på firmaets regning.

Efter et køb skriver du bare, hvad du har købt og til hvilket formål – så vælger Dinero automatisk, hvordan bilaget skal bogføres, så du får de rette fradrag i hus.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram