Regnskabsprogrammet til psykologer

Som psykolog kan mange forskellige klienter betyde mange fakturaer og dertilhørende bogføring. Dinero Regnskabsprogram gør det simpelt, så du får mere tid til dine klienter.

Mere trivsel til dig og klient

Som psykolog har du mange forskellige klienter, og i løbet af en måned kan det løbe op i rigtig mange fakturaer, som du skal have overblik over. Dinero er et regnskabsprogram til psykologer, som hjælper dig til let at bevare overblikket.

Regnskabsprogram til psykolog

Faktura på få minutter

I Dinero har vi gjort os umage med at gøre det så nemt som muligt at sende en faktura. At fakturere i Dinero tager ikke mere end et par minutter – og det er let som en leg. Derudover kan du designe fakturaen og tilpasse den til netop din klinik.

Få beregnet din lønsumsafgift helt automatisk

Beregning af lønsumsafgift er kompleks, og det har oftest krævet en revisor – men ikke længere. Dinero klarer nemlig alle beregningerne for dig helt automatisk, så du blot skal kopiere tallene ind, når det er tid til at indberette og betale.
Læs mere om lønsumsafgift

Booking-integrationer giver nem bogføring

Har du en af vores mange booking integrationer kan du sætte regnskabet på autopilot og få bogført omsætningen nemt og hurtigt i Dinero. Så kan du beholde dit fokus på at hjælpe dine klienter.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Få mere tid til dine klienter

Lad Dineros regnskabsprogram hjælpe dig med at bevare overblikket. Opret kunder, send fakturaer afsted og få automatisk overblik over dine indtægter og udgifter på få minutter. Helt simpelt.

Integrationer, der letter hverdagen som psykolog

Vi har integrationer til en masse forskellige virksomheder, så du kan automatisere så meget som muligt og bruge tiden på det, du virkelig brænder for – frem for på regnskab og administration. Er du fx bruger af en af vores mange booking-integrationer, kan du nemt få din omsætning bogført i Dinero.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro skal du betale for, men her får du til gengæld en masse ekstra funktioner. Læs om de forskellige funktioner og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til psykologer lader dig bruge mere tid på dine klienter, og giver dig mere tid til det der tæller for dig som psykolog.

Et regnskabsprogram skal altså hjælpe dig med at bruge mindre tid på arbejdet med dit regnskab. Det kunne fx være ved hjælp af indbyggede regnskabsregler og automatisk bankafstemning.

Dinero Starter er gratis. Her får du blandt andet ubegrænset antal af fakturaer, kontakter og posteringer.

Som Pro-bruger får du for et mindre beløb, adgang til alle regnskabsprogrammet funktioner. Det betyder blandt andet, at du får ubegrænset adgang til bogføringsassistenten, som hjælper dig til at bogføre korrekt.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram