Regnskabsprogrammet til psykologer

Som psykolog kan mange forskellige klienter betyde mange fakturaer og dertilhørende bogføring. Dinero Regnskabsprogram gør det simpelt, så du får mere tid til dine klienter.

Mere trivsel til dig og klient

Som psykolog har du mange forskellige klienter, og i løbet af en måned kan det løbe op i rigtig mange fakturaer, som du skal have overblik over. Dinero er et regnskabsprogram til psykologer, som hjælper dig til let at bevare overblikket.

Psykolog regnskab på iPad

Faktura på få minutter

I Dinero har vi gjort os umage med at gøre det så nemt som muligt at sende en faktura. At fakturere i Dinero tager ikke mere end et par minutter – og det er let som en leg. Derudover kan du designe fakturaen og tilpasse den til netop din klinik.

Booking-integrationer giver nem bogføring

Har du en af vores mange booking integrationer kan du sætte regnskabet på autopilot og få bogført omsætningen nemt og hurtigt i Dinero. Så kan du beholde dit fokus på at hjælpe dine klienter.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Få mere tid til dine klienter

Lad Dineros regnskabsprogram hjælpe dig med at bevare overblikket. Opret kunder, send fakturaer afsted og få automatisk overblik over dine indtægter og udgifter på få minutter. Helt simpelt.

Integrationer, der letter hverdagen som psykolog

Vi har integrationer til en masse forskellige virksomheder, så du kan automatisere så meget som muligt og bruge tiden på det, du virkelig brænder for – frem for på regnskab og administration. Er du fx bruger af en af vores mange booking-integrationer, kan du nemt få din omsætning bogført i Dinero.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere. Vælg mellem Dinero Starter, som er GRATIS, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Læs om de forskellige funktioner og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram