Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til psykologer

Som psykolog kan mange forskellige klienter, betyde mange fakturaer, bogføring m.m. Dinero hjælper dig med dette og giver dig mere tid med dine klienter.

tilbage

Regnskabsprogram til psykologer

Som psykolog har du i løbet af dagen mange forskellige klienter, og i løbet af en måned kan det løbe op i rigtig mange fakturaer, som du skal have overblik over. Dinero er et regnskabsprogram til psykologer, som hjælper dig til let at bevare overblikket. Opret kunder, send fakturaer afsted, og få automatisk et overblik over dine indtægter og udgifter på få minutter.

Nem, hurtig og kompetent support hjælp

I Dinero har vi gjort os umage med at gøre det så nemt som muligt at sende en faktura. At fakturere i Dinero tager ikke mere end et par minutter – og det er let som en leg. Derudover kan du helt selv designe din faktura i Dinero og på den måde tilpasse den til din klinik.

Skulle der opstå situationer, hvor du bliver lidt i tvivl om, hvordan en udgift til kaffe på klinikken skal bogføres, eller hvor i systemet du finder din resultatopgørelse, så er vores søde og dygtige supportere altid klar på at hjælpe dig i mål med dine udfordringer. De sidder klar alle årets dage fra kl. 8-23 – og her findes ingen dumme spørgsmål. På Trustpilot er vi nummer et i kategorien “Regnskab” – og vi går på arbejde hver dag for fortsat at være nummer et.

Gør din hverdag som psykolog nemmere med disse integrationer

I Dinero har vi integrationer med en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt, så du kan bruge mere tid på det, som du virkelig brænder for – og mindre tid på at lave regnskab og administrere.

Er du bruger af en af vores mange booking integrationer, kan du nemt få din omsætning bogført i Dinero. For at slippe for alt besværet, med at have en papir kalender, eller lignende. Så kan du bruge en af vores integrationers partneres service, og få det automatisk gjort!

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er GRATIS, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Hvis du er i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig, kan du udfylde denne kontaktformular, så kontakter vi dig og hører om, hvad du har brug for, og vi fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?