Clearhaus

Få dine betalinger, udbetalinger og gebyrer sendt videre til Dinero og bogført automatisk.

Clearhaus

Hvis du har en Clearhaus webshop, kan du nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. I det følgende kan du læse mere om Clearhaus og dine muligheder for at integrere det med Dinero.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge. Læs mere om Clearhaus her.

Hvad er Clearhaus?

Clearhaus er en virksomhed der specialiserer sig i betalingsløsninger til webshops. Virksomheden kan beskrives som værende et finansielt institut, hvis rolle er at indsamle, opbevare og udbetale de penge, du som virksomhed modtager fra dine kunder.

Med deres løsning kan du modtage betalinger i din webshop i alle valutaer, der er understøttet af Visa og Mastercard.
Du får også 3-D Secure til din webshop – et ekstra sikkerhedsniveau, som kan bekræfte kundernes identitet. Værktøjet er med til at bekæmpe svindel og udnyttelse af din webshop til netop svindel.

Abonnementsbaserede betalinger understøttes også og sikrer, at du nemt kan modtage betalinger fra dine kunder gentagende gange.

Med betalingsløsningen kan du også modtage betalinger via. Apple Pay og MobilePay på din webshop.

Clearhaus & Dinero

Ved at integrere Clearhaus’ API i dit system, er det muligt at hente afregnings- og transaktionsdata direkte ind i Dinero. Det kræver dog en udvikler eller én med samme kompetencer, der kan sætte det op.
Har du ikke en udvikler ved hånden, kan du bruge en integration, så dine udbetalinger bliver overført til integrationen, sendt videre til Dinero og bogført automatisk.

Hvad understøttes der?

  • Næsten alle valutaer accepteres
  • 3D secure til- og fravalg
  • Fleksible “refunderingscyklusser”.

Desuden understøttes følgende kort og betalingsmetoder:

  • Visa-kort
  • Mastercard
  • Mastro
  • Apple Pay
  • MobilePay.

Nemmere chargeback

Når det kommer til håndteringen af chargebacks, er dette blevet automatiseret, så du kan spare tid og sætte denne proces på autopilot.
Du har desuden mulighed for at overføre data langt nemmere, da automatiseringer har gjort det hurtigere at overføre data til fx dit bogføringssystem.

Lignende integrationer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram