Integration til Corpay

Spar både tid og arbejdskraft på manuelle indtastninger, ved at automatisere hele dit fakturaflow.

Corpay

Anmeldelser

For support kontakt support@corpayone.com

Om Corpay One

Corpay One er en intuitiv betalingsplatform, der gør det muligt for virksomheder at betale deres fakturaer langt hurtigere, end de gør nu. Med Corpay One’s integration til Dinero bliver al betalingsinformation automatisk aflæst fra dine leverandørfakturaer, så de kan betales, konteres og bogføres i Dinero, når du har sendt dem til din Send & Scan-adresse ved Corpay One. Din kontoplan og alle afdelinger vil også blive synkroniseret, og husker disse fra gang til gang, så konteringen foregår helt automatisk. Fakturabetaling og bogholderi bliver ikke meget nemmere.

Automatisk bogføring = mere tid til vækst

Når du bruger Corpay One’s integration til Dinero, skal du ikke spilde tid og arbejdskraft på manuel indtastning i bogholderiet og kan i stedet fokusere på din kerneforretning. Med Corpay One-integrationen får du:

  • Modtag leverandørfakturaer direkte i din Send & Scan-adresse 
  • Hurtig og sikker dataaflæsning af fakturaer baseret på kunstig intelligens
  • Avancerede godkendelsesflow til dig og dine medarbejdere
  • Moderne, brugervenligt design på både web, iOS og Android
  • Supportchat og direkte kontakt via Slack.
Corpay fakturabetaling

Forbind Corpay One og Dinero

Har du endnu ikke oprettet en virksomhedskonto i Corpay One, kan du gratis oprette den her. Du kan derefter opsætte Corpay One-integrationen til Dinero med få klik. Læs mere om opsætning af integrationen i Corpay One’s hjælpecenter. Husk, at du også altid kan tage fat i teamet på support@corpayone.com eller via chatten på www.corpayone.com.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram