Dropbox

Gem automatisk bilag og salgsfakturaer. Sikker backup og deling af dine filer. Nem opsætning.

Dropbox logo med papkasse

Support af integration

info@dinero.dk

Om Dropbox integrationen

Du kan nu integrere dit regnskab med Dropbox, så dine salgsfakturaer og uploadede bogførte bilag automatisk bliver gemt i Dropbox.

Med en Dropbox-integration får du løbende backet dine salgsfakturaer og bogførte bilag op i din Dropbox. Dermed har du dem samlet i en mappe og kan let dele dem med din revisor og samarbejdspartnere. Dertil giver den en ekstra sikkerhed og hvis du mod forventning ønsker at skifte til et andet program, har du allerede alle salgsfakturaer og bogførte bilag liggende i din Dropbox-mappe.

Bemærk: har du personfølsom data liggende i dit regnskab, kræver det Dropbox business-versionen for dig.

Eksporter nemt alle dine bilag

Mange brugere har været betænkelige ved at gemme alle deres bilag i ét system ude i den der “Sky”. Vi har nu lyttet til dem og lavet en Dropbox-integration, så du altid får backet dine salgsfakturaer og uploadede bilag op i din Dropbox. Dermed har du dem samlet i en mappe, og HVIS det nu skulle ske, at du af en eller anden grund ønsker at skifte til et andet program, har du allerede alle salgsfakturaer og uploadede bilag liggende i din Dropbox-mappe.

Hvordan gør jeg?

I Dinero skal du bare klikke på integrationer >  og herefter klikke på “Installér” ved Dropbox. Det bliver ikke meget nemmere. Du kan læse mere om opsætningen ved at klikke her.

Som Dinero Pro, får du også en kopi af alle dine købsbilag i Dropbox. Opgrader til Pro her.

Her finder du dine bilag i Dropbox

Du finder dine bilag ved at logge ind i Dropbox her.
I din hovedmappe vil der være en mappe, der hedder “Apps”. Klik på “Apps”-mappen, så finder du mappen “Dinero”. Klik på “Dinero”-mappen, og du vil finde en mappe med det Firma-ID, du har lavet backup til.

Hvad hvis jeg har backup til flere firmaer på min Dinero-konto?

Du kan sagtens lave backup til flere firmaer på din brugerkonto. Hvert firma, der skal have backup, skal dog have Pro-abonnement. I din “Dinero”-mappe i Dropbox, vil hvert firma med backup få sin egen mappe, hvor bilagene vil blive gemt.


Hvad siger kunderne om Dropbox integrationen?

Martin Kjær Petersen
 Martin Kjær Petersen Useweb.dk

Hvordan bruger du Dropbox?
Vi bruger dagligt Dropbox til backup og deling af filer internt i virksomheden samt til at sende materiale til kunder og underleverandører.
Derfor var det også helt naturligt at opdatere til Dinero Pro, da vi hørte, at der var mulighed for integration til Dropbox.

Fakturaer og bilag ligger nu tilgængelig i Dropbox-mappen med det samme, og når vi har behov for det, kan vi hurtigt gå ind og få et overblik, dele mappen med vores revisor og vedhæfte udvalgte bilag i mails, hvis det er nødvendigt.
Integrationen giver en tryghed, tilgængelighed og et overblik, som vi ikke tidligere har oplevet i andre løsninger.

Hvordan bruger du Dinero?
Hidtil har vores revisor stået for bogføringen, og vi har derfor udelukkende brugt Dinero til fakturering af kunder. Men nu har vi fået lyst til selv at stå for bogføringen og spare udgifterne.

Hvordan spiller Dinero og Dropbox sammen?
Det kan ikke være nemmere. Synkronisering sker med det samme, og det er nemt at sætte op.

Ville du anbefale løsningen til en ven?
Helt sikkert.

Support af integration

info@dinero.dk

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram