Dafis

Synkronisering af kontakter og produkter der sendes direkte til Dinero med ét enkelt klik.

Dafis – integration til Dinero

Support af integration

support@dafis.dk

Dafis – Når tid er penge

Ingen bøvl med at oprette opgaver og projekter for at komme i gang. I Dafis kan du registrere dine fakturerbare ydelser direkte på kunderne.

Dafis gør det let at registrere timer, fastpris-ydelser, kørsel eller varer på hver enkelt opgave eller kunde, så du ikke ender med at arbejde gratis. Registreringen forvandles til en faktura i dit økonomisystem – klar til at sende til kunden – uden ekstra arbejde for dig.

Dafis er lavet til at registrere alle fakturerbare ydelser (de produkter du har oprettet i Dinero) og ikke kun til timeregistrering.

Alle primære funktioner, som integration til Dinero, registrering på kunder og fakturering via Dinero, er med i Dafis’ gratis basis-abonnement.

Integrationen sørger for:

  • At alle dine kunder er tilgængelige i Dafis (Basis)
  • At alle dine produkter, timer og ydelser er tilgængelige i Dafis (Basis)
  • At overførslen af registreringer sker enkelt og let, til fakturakladder i Dinero (Basis)
  • At flere brugere kan registrere til samme Dinero-konto (Pro)
  • At du kan oprette opgaver/projekter til kunderne (Pro)
  • At du kan invitere eksterne (freelancere) til at registrere på opgaven (Pro).

Det er let og revisoren bliver glad

Med integrationen slipper du for at holde styr på kunder og produkter flere steder, Dafis henter automatisk oplysningerne fra Dinero.

Når du fakturerer, sker det gennem Dinero, så posteringerne sker korrekt og fordelt på de enkelte produkter, kunder og konti. Ikke noget med at samle det hele på en finanspost. Dafis laver fakturaer, som du selv ville have gjort det – bare meget hurtigere.

Sådan kommer du i gang

Allerede under oprettelsen af din Dafis-konto skal du sætte integrationen op. Dafis tror ikke på at registreringssystemer uden integration giver reel værdi for dig, så de har bygget opsætningen af integrationen ind i deres sign-up flow. Let og enkelt. Læs denne opsætningsguide eller opret din gratis konto med det samme.

Support af integration

support@dafis.dk

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram