KPK 365

Nem eksportering af dine indtastede sager til Dinero og automatisk synkronisering af kunder.

KPK 365 logo

Support af integration

kpk@kpk-vinduer.dk

Om KPK 365

KPK 365 er KPK Døre og Vinduers digitale værktøj til håndværkeren. Med KPK 365 kan du hurtigt afgive et præcist tilbud og ekspedere din vinduessager, når det passer dig – 365 dage om året.

Overfør sager fra KPK 365 til Dinero og få samlet dine tilbud

Med KPK 365 og integrationen til Dinero kan du nemt eksportere dine indtastede sager til dit regnskabsprogram.

Dine kunder bliver automatisk synkroniseret mellem Dinero og KPK 365, så du ved oprettelse af en sag både kan vælge en eksisterende kunde eller oprette en ny – som derefter oprettes automatisk i Dinero.

Du har fuld kontrol over, hvornår den enkelte sag skal sendes Dinero og dermed også, om du ønsker at sende tilbuddet fra KPK 365 eller Dinero. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på ”send til Dinero” på din sagsvisning.

Når sagen sendes til Dinero, oprettes en fakturalinje for hver position, indeholdende de vigtigste oplysninger, som f.eks. model, tilvalg og pris. Du har fuld kontrol over, hvilke varenumre der skal bruges til hhv. elementer, omkostninger mv.

Sådan kommer du i gang

For at aktivere integrationen skal du bruge dit Dinero Firma-ID, varekontonr. og en API nøgle. Disse oplysninger indsætter du i KPK 365, og så er du i gang.

KPK 365 app:

Support af integration

kpk@kpk-vinduer.dk

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram