Meeshop

Få overført dine webshop-salg helt automatisk og slip for manuelle indtastninger af ordrer.

meeshop

Om Meeshop

Meeshop er en brugervenlig løsning til webshop. Integrationens simple udseende giver et godt overblik og gør webshoppen let at bruge, uanset om du er ny eller erfaren. Det giver dig plads til at passe din forretning og skalere efter behov.

Hvad kan Meeshop?

Med Meeshop har du oversigt over dine ordrer på startsiden af din webshops backend, og du får dem vist som både tal og graf.

Fra menuen kan du organisere dine ordrer, produkter og kunder og ændre design og indstillinger for din webshop med få klik. Udover standardfunktionerne kan du lave subscriptions, kampagner og rabatkoder eller opgradere din webshop med integrationer til fx kundeservice, regnskab og markedsføring. 

Webshopløsningen er hurtig og flot, så du ikke skal rode med opsætning af webshoppen – og så dine kunder får en god købsoplevelse.

Hvad kan Meeshop og Dinero sammen?

Når Dineros integration er sat op i din webshop, får du mere tid og energi til at fokusere på din forretning.

Når du fremover laver salg på webshoppen, bliver hvert salg registreret som en faktura i Dinero, så du slipper for at taste dine ordrer selv.

På samme måde bliver hver refundering registreret som en kreditnota i Dineros systemer, og kreditnotaen bliver koblet til den oprindelige faktura, så du let kan danne dig overblik over dine transaktioner. 

Sig din mening!

Meeshop tager gerne imod forslag, og de vurderer løbende idéer for at udvikle på gamle som nye funktioner.

Desuden laver de guides og blogindlæg med inspiration til, hvordan du bedst bruger deres opdateringer og funktioner.

Kom i gang med integrationen her.

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram