Shopify

Få automatisk overført dine salg og ordrer ved at integrere med din webshop.

Shopify webshop

Hvis du har en Shopify webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Nedenfor kan du læse mere om Shopify – herunder hvad der er fordele og ulemper, samt hvilke muligheder du har for at integrere din Shopify-webshop med Dinero.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Hvad er Shopify?

Shopify er en canadisk e-handelsvirksomhed, grundlagt i 2004, der har specialiseret sig i at lave software til webshops. Shopify’s system  er udviklet til, at man kan lave det meste selv. Det er helt ideelt til små- & mellemstore webshops – især er det godt, hvis det er den første webshop du skal lave, og HTML og CSS er fremmedord for dig 🙂

For at bruge Shopify’s webshop betaler du en fast pris pr. måned plus nogle gebyrer af dit samlede salg.

Nedenfor kan du læse mere om fordele og ulemper ved Shopify.

Fordele og ulemper ved Shopify

Fordele: 

  • Shopifys program er et hosted webshop-system. Med andre ord betyder det, at du ikke skal bekymre dig om at få nogle til at hoste din webshop (de sørger for, at din webshop holdes kørende og ikke går ned)
  • Shopify er et internationalt anerkendt system, der har været på markedet i mange år
  • Du kan lave det meste selv – og det er nemt at komme i gang! Shopify er lavet med faste skabeloner, som gør at du kan være klar med din webshop på stort set ingen tid.

Ulemper: 

  • Hvis din webshop er stor, kan det ende med at blive en dyr løsning for dig, da du skal betale gebyrer af dit salg
  • Hvis HTML og CSS ikke er fremmedord for dig kan det også blive en udfordring. Der er nemlig begrænsede mulighed for at skræddersy din egen løsning, i Shopifys faste skabeloner.

Lignende integrationer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram