Dinero-brugere skaffede 50.000 kroner til krisehjælp

Søndag samlede Dinero-brugere og deres børn ind til nødstedte mennesker under Røde Kors' faner.


For iværksætter Kenneth Rose er der ikke så mange penge at give ud af – men bentøjet fejler intet. Derfor tager han hvert år børnene med ud at samle ind.

Bladene var gule og næserne røde – helt som farven på de indsamlingsbøsser, som små 50 Dinero-brugere søndag tog under armen.

Hvert år samler Dinero ind til mennesker i nød, og den 6. oktober var dagen for Røde Kors-indsamlingen 2019. Igen i år stillede vi derfor med Team Dinero og et fælles mål om at skrabe penge ind til mennesker ude i verden, der mangler en hjælpende hånd til andet end moms og middagsfradrag.

Mad, krisehjælp og presenninger

Team Dineros indsats hev små 50.000 kroner hjem – penge, som i følge Røde Kors kan gå til fx:

  • Mad til 200 katastroferamte familier i en måned
  • Seks måneders støtte til 50 voldsramte kvinder og deres børn
  • Beskyttende presenninger til 500 katastroferamte familier uden hjem

Kigger vi på resultatet på landsplan, havde cirka 25.000 frivillige meldt sig til at stemme dørklokker, og sammen fik hele flokken indsamlet omkring 16 millioner kroner. Det svarer til sidste års resultat, fortæller Røde Kors.

Hjælp, hvor du kan

Her i Dinero udlovede vi en måneds Dinero Pro til alle vores glade indsamlere, ligesom indsamlerne deltog i lodtrækningen om et par Bose-høretelefoner.

En af dem, der deltog, og som blev udtrukket som den heldige vinder af høretelefonerne, var iværksætter Kenneth Rose, der står bag MobileGift – en app til digitale gavekort. For ham er indsamlingen en årlig tradition:

– Mine børn og jeg samler ind hvert år. Jeg er relativt nystartet iværksætter uden så meget at give af – men så kan jeg hjælpe ved at gå, siger Kenneth Rose og fortsætter:

– Desuden synes jeg, det er vigtigt at vise børnene, at der er en verden udenfor.

Tak!

Vi sender høretelefoner til Kenneth og siger stort tak til de mange friske brugere, der meldte sig i den gode sags tjeneste. Det er fedt at have idérige og omsorgsfulde mennesker på kundelisten 😉

Hold øje med vores sociale medier og hjemmeside, hvor vi løbende annoncer andre indsamlinger m.v.

Louisa Henchel Vinther
Louisa H. Vinther Dinero
Louisa er Dineros Communications Manager. Her arbejder hun hver dag med at lave kampagner, tænke i brugeroplevelser og udtænke indhold, der gør regnskabslivet som iværksætter bare en tand lettere.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram