Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Dinero lancerer iværksætterlegat på 10.000 kroner

Dinero elsker iværksætteri og iværksættere! Nu præsenterer vi Iværksætterlegatet.

Iværksætterlegat

Dinero er skabt af og lavet til iværksættere. Flere af Dineros medarbejdere har eller har haft egen virksomhed, hvilket vi håber, at I kan mærke brænder igennem i alt det, vi foretager os.

Om det drejer sig om support, nyt design, nye funktioner/udvidelser eller andet, så er formålet altid at skabe det bedst mulige regnskabsprogram og dermed gøre livet som iværksætter lettere.

Sagt på en anden måde: Vi elsker iværksætteri og iværksættere!

Og netop derfor lancerer vi Dineros Iværksætterlegat på 10.000 kroner. Med legatet er det vores håb, at vi kan være med til at hjælpe en passioneret iværksætter godt i gang med livet som selvstændig iværksætter.

Årligt skulderklap

Vi har et brændende håb om, at den lille gulerod kan være med til at gøre en forskel for en dedikeret og hårdtarbejdende ny elev i iværksætterklassen. Og hvem ved; måske er det dig?

Der er i hvert fald mulighed for at forsøge sig mere end én gang, da iværksætterlegatet er en tilbagevendende begivenhed, som bliver uddelt én gang årligt i slutningen af oktober.

Hyldelst til iværksætterånden

Legatet er blot én vej til at støtte iværksætterånden i Danmark – et ønske, vi også understøtter ved at stille Dineros gratisversion til rådighed, så idérige sjæle uden en krone på lommen kan komme godt i gang med tilværelsen som selvstændige.

Derudover har vi udviklet værktøjet Visma Rating, som hjælper med at skabe større gennemsigtighed mellem virksomheder og gør det nemmere at navigere som helt ny iværksætter.

Du kan bruge Visma Rating til at holde øje med dine kunder og følg med i, om der sker store ændringer hos dem – fx hvis din kunde pludselig er under konkurs.

På den måde fungerer Visma Rating som dit gratis kreditvurderingsværktøj til at få indsigt i forskellige kunder.

Sådan ansøger du om Iværksætterlegatet

Er din interesse vakt? Så skynd dig at smide en ansøgning afsted – måske bliver du den første modtager af Iværksætterlegatet på 10.000 kroner.

Du kan læse meget mere om Iværksætterlegatet, se, hvordan du søger samt hvem der kan søge lige her: Iværksætterlegatet

Nicklas Aabech
Nicklas er Dineros skarpe marketing assistent. Han hjælper med at skrive brugbart indhold om alt fra regnskab til revisorregler til såvel Dinero-brugere som andre, der sidder med gode spørgsmål derude.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?