Et afslag blev vejen til lederjobbet

Sana er afdelingschef i Visma Dinero. Engang troede hun, at hendes karrierevej skulle pege i en anden retning, men i dag giver det hele mening. Derfor holder hun fast i at nyde nuet og alt det, hun har opnået i en ung alder. Noget af det vigtigste i hendes arbejdsliv er at hjælpe andre mennesker, og det er langt fra et nyt fokus i Sanas liv.


Karrieredrømme

Sana har været i Visma Dinero i over seks år. Men at hendes karriere skulle begynde hér, havde hun ikke selv regnet med.  

– Jeg har altid haft en drøm om at læse sundhedsteknologi på DTU, så den uddannelse søgte jeg ind på, fortæller hun.

– For en god ordens skyld tænkte jeg, at jeg også lige måtte vælge en andenprioritet. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle vælge, så jeg tog bare det, der hed financial controller på Cphbusiness, fortæller hun og fortsætter med et glimt i øjet: 

Jeg kom desværre ikke ind på DTU, så der blev jeg meget ked af det

Til gengæld kom Sana ind på Cphbusiness. Efter et år på studiet var hun dog temmelig sikker på, at hun var havnet det forkerte sted. Alligevel valgte hun at tage den sidste del af uddannelsen med – det kunne hun lige så godt, nu hvor der ikke var så langt igen.

Fra praktikant til chef

For at gøre sin uddannelse færdig skulle hun i praktik i tre måneder, og der faldt valget på Visma Dinero. Som praktikant skulle hun blandt andet lave internt bogholderi og hjælpe til i supporten.

– Da jeg startede i Visma Dinero, tænkte jeg “okay, det er faktisk ikke så kedeligt, som jeg gik og troede”. Det var faktisk ret spændende, og pludselig gav al den teori fra skolen mening. 

Det er faktisk ikke så kedeligt, som jeg gik og troede

Efter praktikken fik Sana et fuldtidsjob i Visma Dinero – og her har hun været lige siden. Dog har hendes jobtitler skiftet lidt gennem årene. I dag er hun Chief Customer Officer, hvilket med andre ord gør hende til afdelingschef i supporten. 

En stor del af hendes arbejde handler om at gøre status: Hvordan er afdelingen nu, og hvordan skal den være om nogle år?

Lev i nuet

Spørger du ind til Sanas drømme for fremtiden, er hun ikke i tvivl om, at hendes karrierevalg alligevel har ført hende det sted hen, hvor hun gerne vil være. Derfor har hun ingen planer om at søge noget nyt lige foreløbigt.  

– Lige nu læner jeg mig tilbage og nyder at være her, hvor jeg er. Jeg har haft ret travlt. Jeg har ikke holdt sabbatår på noget tidspunkt, og jeg blev afdelingschef som 26-årig, siger hun og fortsætter.

– Så lige nu vil jeg bare gerne nyde, at jeg er der, hvor jeg drømte om at være for nogle år siden. Jeg vil ikke glemme at være tilstede i nuet.

Sana Abbas

At gøre en forskel

Den gamle drøm om at gøre en forskel for mennesker lever stadig i Sana. Måske ikke som sundhedsteknolog, som det engang var planen. Men jobbet som afdelingschef i supporten rummer et vigtigt element, som Sana aldrig glemmer.

– En af de ting, jeg altid vil have med mig, er, at man skal gøre en forskel for nogen. Mit job skal ikke bare være at komme på arbejde og lægge en vagtplan, ansætte nogle folk, finde måder at optimere osv., understreger hun. 

En af de ting, jeg altid vil have med mig, er, at man skal gøre en forskel for nogen

– I stedet skal vi altid have fokus på, hvordan vi hjælper andre mennesker, hvordan vi gør en forskel i andres hverdag. Har vi ikke det, bliver det rutinearbejde, og så er der en hel masse, der ender med at overhale os. 

Det menneskelige aspekt af jobbet fylder også meget hos Sana, når det kommer til kollegerne. Som eksempel fortæller hun om en nylig episode:

–  Jeg er jo muslim, og jeg fejrer det, der hedder Eid – det er ligesom muslimernes jul, derfor havde jeg fri den dag, fortæller hun.

Dagen efter, da jeg mødte på arbejde, havde hele fuldtids-teamet i supporten sørget for at købe blomster og chokolade til mig. Der blev jeg altså virkelig rørt over, at de havde tænkt på det!

Vil du med på Dinero-holdet? Tjek vores ledige stillinger under dinero.dk/jobs 🎯

Pernille Madelaire – Visma Dinero
Pernille Madelaire Dinero
Pernille er content writer hos Dinero. Sammen med sine dygtige kollegaer producerer hun artikler og indlæg til hjemmesiden. Hendes fornemmeste opgave er at formidle kompliceret regnskabsrelateret indhold, så du kan blive klogere på alle de vigtige begreber og regler, der er værd at kende til som selvstændig.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram