Udgivet 19/10/2022

Fra supporter til teamleder

Lasse er teamleder i supportafdelingen i Visma Dinero. Gennem sin karriere har han måtte gøre status for at sikre sig, at han var på rette vej. I dag er han landet et godt sted i sit arbejdsliv, hvor der er plads til det kollegiale, og hvor han kan stræbe efter at udvikle sig. Samtidig forholder han sig til en iværksætterdrøm, der har fulgt ham hele livet.

Pernille Madelaire – Visma Dinero
Skrevet af Pernille Madelaire
Læsetid: 3 min.
Lasse-lykke-med-computer-bred

Vejen ind i Visma Dinero

– Jeg blev faktisk tilbudt jobbet gennem en tidligere kollega i Visma Dinero. Vi kendte hinanden fra en inkubator, hvor vi sad sammen i et iværksætterfællesskab.

Derfor startede Lasse som deltidssupporter i Visma Dinero. Her var han i lidt over tre år, før lysten til at prøve sig selv af på arbejdsmarkedet meldte sig. 

– Jeg ville væk fra den sikre havn og prøve nogle nye udfordringer. Derfor sagde Lasse op og fik et nyt job. Det varede dog ikke længe, før han igen vendte opmærksomheden mod sin gamle arbejdsplads. 

Jeg ville væk fra den sikre havn og prøve nogle nye udfordringer

En af årsagerne var, at han savnede det sociale liv i Visma Dinero, og virksomheden havde fået vokseværk i mellemtiden, så der var spritnye muligheder for faglig udvikling. 

– Da jeg kom tilbage, var der en fuldtidsstilling i supporten. Jeg tænkte, at jeg skulle tilbage og lave stort set det samme, som jeg lavede før, men vi havde udviklet os ret meget i Visma Dinero. Der var en masse opgaver, som jeg ikke kendte til fra tidligere. Så jeg lærte rigtig mange nye ting.

Når de nye kommer til

I dag er Lasse teamleder i supportafdelingen. Hans arbejde er meget alsidigt. Han uddelegerer opgaver, sørger for at alt bliver ført ud i praksis, og så er en af hans fornemmeste opgaver at gøre supporterne endnu dygtigere. Derfor fylder oplæring af nye supportere en hel del i Lasses arbejdsliv. 

– Vi har et forløb på tre måneder, hvor vi lærer dem alt fra debit og kredit til, ja, alt avanceret bogføring. Vi prøver at have dem her så meget som muligt de første tre måneder, hvor de skal nå at lære alt. De har nogle dage på chatten, og så kombinerer vi det med undervisningen, hvor de ser det hele i praksis. 

Der er ingen forventning om, at man ved en masse om regnskab, inden man starter som supporter i Visma Dinero, forklarer Lasse. Det vigtigste er, at de nye supportere ved, hvordan man yder en god service.

– Vi kan sagtens lære dem at være superdygtige til regnskab, men man kan ikke lære alt det menneskelige til folk, hvis de ikke har det i sig. Jeg plejer at sige, at en god supporter er oplært på et år – så er de rigtig dygtige.

Lasse Lykke-Sørensen

Lasse, der sidder med sin computer

Nul hjemmearbejdsdage

Det er da også det menneskelige aspekt af jobbet, der fylder hos Lasse, når man spørger ham, hvad han har lært i Visma Dinero. 

– Det er super vigtigt at behandle sine kollegaer godt. Det giver en meget bedre dynamik, når man behandler hinanden ordentligt, forklarer han og fortsætter. 

Jeg har ca. nul hjemmearbejdsdage, for jeg synes, at det er sjovere at være her på kontoret. Når man behandler hinanden ordentligt, bliver hverdagen sjovere, og alle kan lide at være her.

Det er dog ikke kun kollegaskabet, der giver Lasse arbejdsglæde. Fagligt er han nemlig lige dér, hvor han gerne vil være, og mange af hans fremtidsdrømme udspiller sig derfor i Visma Dinero: 

– Jeg vil da gerne opnå mere, inden jeg er færdig herinde. Jeg skal ikke udelukke, at jeg skal prøve noget andet en dag, men det er bestemt ikke slut endnu. Jeg føler, at jeg lige er startet på rejsen en gang til, og der er en masse, jeg lærer stadigvæk.

De uundværlige bedsteforældre

Alligevel er der dog en gammel drøm, der lurer et sted i det fjerne: 

– Langt ude i fremtiden kunne det være sjovt at blive iværksætter igen. Men ikke lige indenfor den nærmeste fremtid, for det var meget hårdt dengang. Jeg var iværksætter i næsten 10 år ved siden af folkeskole og studie, og nogle perioder løb man altså sur i det. Så hvis jeg skulle gøre det igen, skulle det være meget velovervejet. 

Og så er der jo også lige Visma Dineros “bedsteforældre”, der udgør endnu en god grund til at blive noget tid endnu. Deres job er nemlig at hygge om de ansatte og sørge for, at alle har det godt.

– Vores bedsteforældre, dem kan vi sgu ikke undvære! De er med til at skabe en rigtig god dagligdag. Det er lidt ligesom at være flyttet hjem igen, siger Lasse med et smil.

Vil du med på Dinero-holdet? Tjek vores ledige stillinger under dinero.dk/jobs 🎯

Pernille Madelaire – Visma Dinero
Pernille Madelaire Dinero
Pernille er content writer hos Dinero. Sammen med sine dygtige kollegaer producerer hun artikler og indlæg til hjemmesiden. Hendes fornemmeste opgave er at formidle kompliceret regnskabsrelateret indhold, så du kan blive klogere på alle de vigtige begreber og regler, der er værd at kende til som selvstændig.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram