Udgivet 30/11/2021

Julen er også de anbragte børns tid

Det knuser vores regnskabs-hjerter, at mere end 1.000 børn måske skal holde en gaveløs jul på et af landets børnehjem eller døgninstitutioner. Derfor gør vi noget ved det – men vi har brug for din hjælp

Henrik Alexandersen
Skrevet af Henrik Alexandersen
Læsetid: under 2 min.
Børn kigger på julegaver

Normalt arbejder vi med kolde og kyniske begreber som moms og skat. Men når temperaturen falder, de lyse timer bliver færre, og julestemningen indfinder sig, så sker der noget magisk med vores regnskabs-hjerter:

Vi får et brændende behov for at gøre noget godt for nogen, der ikke altid har det så nemt. Derfor har vi i år besluttet, at vi støtter Operation Julegaveregn, som sikrer, at børn og unge på børnehjem og døgninstitutioner får en god julegave – men vi har brug for din hjælp.

Vi kunne selvfølgelig bare donere en bunke penge – men vi ønsker ikke kun at donere penge; vi vil også skabe opmærksomhed om Operation Julegaveregns noble og vigtige formål.

Derfor har vi besluttet, at vi donerer 1 kroner per like/kommentar på alle vores Facebook-opslag i december (op til 50.000 kroner). Og vi skal nok give dig god grund til både at like og kommentere, for vi kommer selvfølgelig til at lave lækre konkurrencer helt frem til jul. Så følg godt med – for din egen og for børnenes skyld.

Hop ind på vores Facebook-side – og følg med i hele december.

Vil du donere til Operation Julegaveregn?

Synes du også, at børn og udsatte unge på landets børnehjem og døgninstitutioner fortjener en god julegave? Så kan du donere på MobilePay. Nummeret er 95721.

Hver eneste krone går direkte til julegaver til børnene.

Fede præmier

Vi har fundet nogle – synes vi selv – ret fede præmier, som vi udlodder på vores Facebook-side. I løbet af december kan du blandt andet vinde:

 • Lækker kaffepakke med en spritny maskine og Dinero-kaffe.
 • Sonos One.
 • B&O Beoplay H9 MKIII trådløs hovedtelefoner.
 • En times video/photoshoot med vores dygtige medarbejder Mikkel – samt fem timers redigering.
 • To timers sparring med Martin Thorborg, 1 års Dinero Pro og en Sonos One.

Henrik Alexandersen
Henrik Alexandersen Dinero
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

 1. Strålende idé! Hvis jeg gerne vil give et bidrag fra min enkeltmandsvirksomhed, hvordan forholder det sig så med skattereglerne? Kan man trække beløbet fra?

  1. Hej Jesper

   Operation julegaveregn er i skrivende stund ikke en almen velgørende forening, men en privat indsamling og derfor er der ikke skattefradrag for dine donationer. Men de arbejder på det, og vil faktisk rigtig gerne have medlemmer, så de kan blive en almen velgørende forening! https://julegaveregn.dk/julegaveregns-venner 🎉

   Hvis det bliver til virkelighed kan skattefradraget faktisk bare opnås på din personlige selvangivelse uden du behøver bogføre det eller løfte en finger, ved at de registrerer det hos Skat. 🤞

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram