Når drømmejobbet åbner nye døre

Nicolai startede sin karriere i Visma Dineros support og er siden landet i drømmejobbet. Nu balancerer han en ambitiøs karriere ved siden af sit studie, mens han høster en masse erfaring, som han kan bruge, hvis han en dag skal starte sin egen virksomhed.


Hvordan det hele startede

– Det er vist ikke helt ved siden af, hvis jeg siger, at jeg var lidt underkvalificeret, lyder det fra Nicolai, da han skal fortælle om sin vej ind i Visma Dinero.

 De søgte revisor- og cand.merc.aud-studerende, men jeg tænkte bare, at jeg ville prøve lykken. 

Det gjorde han så, og det har han bestemt ikke fortrudt. Han startede som supporter i Visma Dinero, fordi han havde gode erfaringer med kundeservice fra tidligere jobs, men siden har hans arbejdsliv udviklet sig en del, efter han startede for over fire år siden.  

I dag arbejder Nicolai som Business Development & Partnership Manager. En titel, der, ifølge ham selv, kan være svær at beskrive med få ord. 

– Det er meget alsidigt, og det er sindssygt svært at slå ned på, hvad jeg sidder og laver, fordi mine arbejdsdage er meget forskellige. 

Kort fortalt, er Nicolai ansvarlig for Visma Dineros partnerskaber, og så har han fokus på forretningsudvikling, hvilket, med hans egne ord, handler om at få optimeret det, vi allerede er gode til og samtidig forsøge at sætte nye standarder for, hvad man forstår ved et regnskabsprogram. Det kræver, at han har fingeren på pulsen, og at han hele tiden holder sig ajour med, hvad der sker i resten af verden.

Nicolai Harsbo Busk

Med fyldt bagage mod fremtidsdrømmene

Spørger man ind til Nicolais fremtidsdrømme, er han ikke i tvivl om, at hans karriere har taget en helt rigtig drejning. 

– Jeg drømmer faktisk om at arbejde med det, jeg gør i dag. Som tingene er lige nu, kunne jeg godt se mig selv starte min egen virksomhed en dag. Jeg har det lidt sådan, at jeg arbejder i Danmarks fedeste virksomhed, indtil jeg selv skal prøve at lave Danmarks fedeste virksomhed. Men der går nok en del år, før jeg føler mig klar til det. 

Jeg arbejder i Danmarks fedeste virksomhed, indtil jeg selv skal prøve at lave Danmarks fedeste virksomhed

Når det en dag bliver tid til at prøve kræfter med iværksætteriet, har Nicolai en fyldt bagage med erfaring, han kan tage med sig.  

– Jeg har opdaget vigtigheden af at være sindssygt god ved sine medarbejdere og prioritere medarbejdertrivsel helt vildt højt. Måske også mere end hvad nogen ville opfatte som nødvendigt. Jeg tror, at det er en sindssygt vigtig investering. Det, synes jeg, at Visma Dinero er et klasseeksempel på. 

En myriade af fede dage

Fællesskabet med kollegerne er noget af det, der kan gøre Nicolais dage rigtig gode. Det gælder ikke mindst til nogle af Visma Dineros mange fester og sociale arrangementer. 

– Vores sommerfest denne sommer, synes jeg var virkelig fed. Der var food trucks, og vi tog over i Vega bagefter, hvor der var koncerter, fortæller Nicolai. Det er dog ikke kun festerne, der kan give ham julelys i øjnene.

– Jeg har ikke én dag eller begivenhed, der overtrumfer dem alle, eller som fylder mest i min hukommelse. Det er bare en stor myriade af fede dage og godt humør”.

Vil du med på Dinero-holdet? Tjek vores ledige stillinger under dinero.dk/jobs 🎯

Pernille Madelaire – Visma Dinero
Pernille Madelaire Dinero
Pernille er content writer hos Dinero. Sammen med sine dygtige kollegaer producerer hun artikler og indlæg til hjemmesiden. Hendes fornemmeste opgave er at formidle kompliceret regnskabsrelateret indhold, så du kan blive klogere på alle de vigtige begreber og regler, der er værd at kende til som selvstændig.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram