Økonomisk hjælpeværktøj

Undgå selskaber i økonomiske problemer med kreditvurderinger fra Visma Rating. Som Dinero Pro-bruger får du desuden en smart kontrolfunktion, som sikrer dig yderligere, når du laver fakturaer og tilbud.

Visma Rating

Med Visma Rating får du blandt andet:

  • Anbefalet kreditmaksimum og antal kreditdage
  • Økonomisk hjælpeværktøj
  • Højere grad af økonomisk tryghed

Så nemt er Visma Rating

  • Et anbefalet kreditmaksimum og et anbefalet antal kreditdage

  • En advarsel, hvis din kunde pludselig skifter status til fx “under konkurs”

  • Et hjælpeværktøj til at styrke din virksomheds økonomiske situation

Kreditrapporter i Dinero

Bedre sikret
I Dinero tilbyder vi kreditrapporter. Kreditrapporterne kalder vi for Visma Rating, og de kan bruges af alle og enhver. Du får fem gratis kreditrapporter med Dinero Starter og Starter+. Er du Dinero Pro-bruger, er der ingen begrænsning på antallet af kreditrapporter.

Økonomisk analyse
Kreditrapporten består af en økonomisk analyse af virksomheden samt af to konkrete anbefalinger: Et anbefalet maksimalt kreditbeløb og et anbefalet antal kreditdage. Derudover består kreditrapporten af en gennemgang af det pågældende selskabs økonomi.

Konkrete anbefalinger
De to anbefalinger er ikke bare noget, vi sjusser os frem til. Nej, de er beregnet af en avanceret algoritme, som blandt andet tager højde for virksomhedens nøgletal såsom omsætning, bruttofortjeneste, egenkapital m.m. samt udviklingen i nøgletallene. Anbefalingerne er vejledende og opdateres løbende, fx når virksomheden offentliggør et nyt årsregnskab.

Intelligent regnskabsassistent

Dinero Pro-funktion:
Som Dinero Pro-bruger får du adgang til vores intelligente regnskabsassistent med indbygget kreditvurdering, der kan hjælpe dig når du skal lave en faktura eller et tilbud.

Når du begynder at lave en faktura eller et tilbud til et selskab, vil du med Dinero Pro få en advarsel (rødt udråbstegn), hvis beløbet på fakturaen overstiger den anbefalede kreditmaksimum. Vi holder altså hele tiden øje med, om du er ved sende en faktura eller et tilbud med et samlet beløb, som er højere end det anbefalede kreditmaksimum.

Få besked hvis du skal være obs.
Desuden holder vi også øje med, om den kunde, du er ved at lave enten en faktura eller et tilbud til, skylder dig penge i forvejen – og hvis dette er tilfældet, gør vi dig opmærksom på dette.

Visma Rating er altså en aktiv og intelligent regnskabsassistent, som hele tiden passer på dig og din virksomhed, når du laver en faktura eller et tilbud.

Advarsel: Din kunde er under konkurs!

Hvis du har Dinero Pro og samtidig har vores app til iPhone eller Android, får du en push-besked, hvis en af dine selskabskunder pludselig ændrer status til fx ”under konkurs” eller ”under tvangsopløsning”.

Derudover vil informationen fremgå, når du går i gang med at oprette en faktura eller et tilbud til det pågældende selskab. Som Dinero Pro-bruger bliver du altså advaret, før du sender en faktura til et selskab, som fx er under konkurs.

Så nemt er det at bruge

Hvis du vil trække en kreditrapport på en kontakt og se deres kreditværdighed, skal du klikke dig ind under fanen ”Kontakter” -> Herefter vælger du selskabet, du vil trække en kreditrapport på -> Trykker på ”Kreditvurdering” i skærmens højre side -> Trykker på ”Hent kreditrapport” og klikker på knappen. Systemet beregner og danner kreditrapporten i pdf-format, klar til at downloade eller printe.

Hvis du har Dinero Pro, så er livet ekstra simpelt. Her holder systemet nemlig konstant øje med, om du overskrider det anbefalede kreditmaksimum, når du begynder at lave en faktura eller et tilbud.

Derfor skal du bruge Visma Rating

Med Visma Rating får du altså:

  • Et anbefalet kreditmaksimum og et anbefalet antal kreditdage
  • En advarsel, hvis din kunde pludselig skifter status til fx “under konkurs”
  • Et hjælpeværktøj til at styrke din virksomheds økonomiske situation
  • En højere grad af økonomisk tryghed og dermed forhåbentlig mere ro i maven
  • En intelligent regnskabsassistent, der hjælper dig, når du laver fakturaer og tilbud.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram