Trine udgav og solgte 1.600 bøger trods corona

Trine udgav en bog under corona - som siden er solgt i over 1.600 eksemplarer.


Om virksomheden

Navn: Coach Trine M. Lønfeldt
Hvad: Tilbyder coaching og matematikundervisning
Stiftet: 2015

Hvorfor startede du egen virksomhed?

Jeg startede min egen virksomhed, fordi jeg ville have frihed til at bestemme over mit arbejdsliv. Dernæst ville jeg gerne hjælpe unge med at tro på, at uanset hvilken vej, de vælger, bliver det godt – og er det rigtige valg. At beslutninger og valg både har et afsæt i frygt og tillid. (Jeg ved det fra mig selv!)

Hvad er din motivation, når du driver din virksomhed?

Min motivation er at hjælpe unge mennesker med at stå stærkt, modigt og samtidig finde ind til deres egne værdier, så de bliver glade, rolige og har et rart liv. Det er det bedste fundament, når der skal træffes beslutninger og vælges retning. Livet er både-og. Ikke enten-eller.

Hvordan klarede virksomheden sig i et corona-præget 2020?

Jeg har klaret mig fint. Jeg har holdt fast i mine planer og holdt skrive-orlov i december.

Gjorde du noget anderledes for at klare dig i et corona-ramt marked?

Ja, jeg omlagde alle samtaler og al undervisning til at foregå online eller som gåture.

Har du lært noget af coronavirus, som du ikke vidste før?

Jeg har lært, hvor meget fællesskaber betyder. Eller jeg vidste det, men det er blevet tydeligere. Jeg har også lært, at der ér unge, der trives på deres værelser uden sociale fællesskaber. Siger de. Jeg tror dog, at det er et udtryk for den ro, de mærker. De bliver ikke konfronteret med at skulle række hånden op, være sociale og lignende, som for nogle unge ikke ligger nært.

Når du ser tilbage på et noget specielt 2020 – ville du så have gjort noget anderledes?

 Nej, egentlig ikke. Jeg udgav en bog den 3. april – lige da det hele blev lukket ned. Jeg KUNNE ikke have gjort noget anderledes. Alligevel lykkedes det mig at sælge over 1.600 af min første bog. Og den sælger stadig.

Hvad er planerne for din virksomhed på den korte bane?

På den korte bane er det bare at fokusere på det, jeg er god til. Forfine samtalerne og undervisningen. Skabe glæde og håb hos de unge. 

Og hvad er ambitionerne på den helt lange bane?

I slutningen af august 2021 udkommer min anden matematikbog. Denne gang til mellemtrinnet. Dernæst skal jeg i gang med en uddannelse, skabe et online-univers af en art, og så drømmer jeg om at udgive flere bøger. Men det bliver tidligst i 2024. 

Henrik Alexandersen
Henrik Alexandersen Dinero
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram