Amino

I korte træk er Amino et sted, hvor du som iværksætter kan få sparring.

  • Læsetid: 2 min.

  • Sidst opdateret 25/08/2020


Hvad er Amino?

Amino er en iværksætterportal – og hvad betyder det så helt konkret? Det betyder i korte træk, at Amino er et forum, hvor iværksættere mødes for at hjælpe hinanden og diskutere iværksætteri.

Amino blev grundlagt tilbage i 2005, og siden begyndelsen er det kun gået fremad, og i en verden med rivende udvikling og særligt fokus på iværksætteri er det da heller ikke nogen overraskelse, at iværksætterportalen har nydt så stor succes, som den har.

Gå til Amino her

Hvad er en iværksætter?

Ordet iværksætter er hyppigt benyttet i 2018, og det er da heller ikke uden grund, for der er stor fokus på iværksættere og iværksætteri – især i Danmark. En iværksætter er en selvstændig, der ynder at stå på egne ben og med sin egen vision styrer sin virksomhed. Måske har du hørt ordet serieiværksætter før; i så fald dækker ordet over en selvstændig, der har været med til at starte flere virksomheder op.

Hvad er formålet med Amino?

I korte træk er Amino et sted, hvor du som iværksætter kan få sparring. Som iværksætter er det nødvendigt at sparre med andre, og kan du sparre med andre iværksættere, så er det helt ideelt.

Amino har dog med tiden udviklet sig til langt mere end et forum, og i dag er det faktisk muligt at få hjælp og svar på stort set alt, der relaterer sig til iværksætteri. Forummet er inddelt i forskellige kategorier, der relaterer sig til forskellige emner, som er relevante i forhold til iværksætteri.

Det er dog ikke kun forummet, der er ideelt for iværksættere. Siden indeholder enorme mængder af relevante informationer, herunder eksempelvis hjælp til regnskab og forskellige rabatter, der er mulige at opnå.

Hvad kan jeg så helt præcist bruge Amino til?

I praksis kan du benytte Amino til nærmest alt, der relaterer sig til iværksætteri. Det faktum at der er tale om kommunikation fra iværksætter til iværksætter, gør forummet ideelt. Det betyder nemlig, at debatten altid ender med at have mange svar fra forskellige iværksættere med forskellig erfaring. Typisk ender det også med, at problemstillingen, der diskuteres, bliver løst.

Lad os antage, at du i længere tid har gået med en drøm om at starte en ny virksomhed op. Virksomheden skal forhandle karklude, og du har været i kontakt med en producent i Kina, der har lovet dig noget, som ikke er blevet overholdt. Du søger derfor nu en ny producent, men dit begrænsede kendskab til producenter af netop den type stof, som du behøver, er meget begrænset. Her er det, at Amino kommer ind i billedet.

Du kan her lave et opslag, hvor du beskriver, hvad problemstillingen er samt, hvad du har brug for. De mange aktive iværksættere kender helt sikkert en, som kender en. Dermed kan du få hjælp til forskellige problemstillinger, der relaterer sig til iværksætteri.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram