Juraskolen

Dit online personalejura-kursus

Læringsportalen er skræddersyet til dig, der skal løse personalejuridiske opgaver. Visma DataLøns jurister med speciale i arbejds- og ansættelsesforhold står for indholdet.

399,-

pr. md.
ekskl. moms

Tilmeld dig her

Korrekt håndtering fra ansættelse til afskedigelse

 • Certificering i
  personalejura

 • Nyt modul med særligt
  tema hver måned

 • Online
  selvstudie

 • Specialister i arbejds-
  og ansættelsesret

Bliv certificeret, når DU har tid

 • Nyt modul hver måned inden for særligt udvalgt personalejuridisk vidensområde

 • Praktisk online selvstudie udarbejdet af juridiske eksperter fra Visma DataLøn

 • Certificering i personalejura efter 12 moduler – bliv klædt på til alt


Personalejura-kursus til HR-medarbejdere, ledere og selvstændige

Kontrakter, opsigelser, ferielovgivning, løn, elever, arbejdsmiljø, sygdom og GDPR. Står du for det – og alt det andet, du kommer i nærkontakt med – gennem dit arbejde? Så læs med. Dette kursus i personalejura er særlig egnet for HR-medarbejdere, ledere med personaleansvar, regnskabsansvarlige og den lille selvstændige.

Normalt kræver en certificering, at du blokerer mange timer på bestemte tidspunkter flere gange om måneden – ikke med Juraskolen. Tag modulerne, når det passer ind i din kalender. Få adgang til en omfangsrig læringsportal og et online selvstudie, som er lavet af mennesker til mennesker, når det passer dig!

Du bliver certificeret i personalejura over et forløb på 12 moduler. Eksperter fra Visma DataLøn har sammensat et komplet online selvstudie, hvor du bliver klædt grundigt på til at klare opgaverne med den rette juridiske indsigt. Det er relevant for dig, uanset om der er 1 eller 50 medarbejdere.

Start din
certificering i dag!

Få adgang til nye vidensområder hver måned
Du bestemmer selv, hvornår du vil gennemføre modulerne, da alt indhold er online – men bare rolig, du får stadig al den juridiske indsigt, du skal bruge i dagligdagen, med vores personalejura-kursus
Tilmeld dig nu

Særlige fordele ved Juraskolen

Du skal have styr på mange regler og love, når du arbejder med løn- og personaleadministration. Med Visma DataLøns Juraskolen bliver du klædt grundigt på, så du har helt styr på regler og love. Med dit abonnement får du den nyeste viden, så du kan håndtere medarbejdernes personaleforhold korrekt.

Med Juraskolen gennem Dinero og Visma Dataløn får du:

 • Lovgivning og regler præsenteret i øjenhøjde og på menneskesprog
 • Undervisning af jurister med speciale i arbejds- og ansættelsesret
 • 12 grundlæggende moduler med hvert sit nøje udvalgte tema
 • Fuld adgang til juridisk opslagsværk om personalejura 24/7
 • Relevant og nyt indhold, så du altid er opdateret
 • Mulighed for at tilgå alle moduler igen og igen
 • Certificering i personalejura

For bare 399 kroner om måneden kan du blive certificeret i personalejura. Alle temaer indeholder video, lyd, billeder og tekst samt praktiske øvelser og test, så du får lovgivning og regler helt ind under huden. Du kan tilgå alle moduler, lige så ofte du vil, så længe du abonnerer.

Fordelene stopper dog ikke efter de 12 måneder. Vi opdaterer indholdet med den nyeste viden, efterhånden som juraen udvikler sig. Derudover udgiver vi også nyt, selvstændigt indhold hver måned efter de 12 moduler, så du får endnu mere relevant og brugbar viden.

Kursus i personalejura – planlagte moduler

Læs mere om modulerne og Juraskolen

Det er jurister fra Visma DataLøn med speciale i arbejds- og ansættelsesret, som står for det faglige indhold. Det betyder, at du bliver undervist af eksperter med praktisk erfaring på området. Alle moduler er sammensat, så du kommer grundigt ind i hvert tema samt bliver certificeret i personalejura efter de 12 moduler.

Vil du vide mere om de forskellige moduler? Så klik på nedenstående knap, hvor du kan se, hvad du lærer på de specifikke moduler. Vi viser dig også det simple interface, som gør det nemt at navigere rundt mellem indholdet. Du kan også blive meget klogere på hele Juraskolen og dine muligheder.

Se, hvad du lærer på modulerne

Det praktiske

Certificeringen i personalejura er lavet som et online selvstudie, så du kan få den nyeste viden og indsigter, når det passer ind i din kalender. Hvert enkelt modul dykker ned i et specifikt vidensområde inden for personalejura – og du kan tilgå modulerne igen og igen.

Når du har tilmeldt dig, frigiver vi et nyt modul hver måned, så du har godt med tid til at sætte dig grundigt ind i alle regler og love for hvert område. Når du har gennemført alle moduler, er du certificeret i personalejura.

Spørgsmål og svar omkring dit personalejura-kursus

Juraskolen er Visma DataLøns læringsportal. Det unikke personalejura-kursus er særlig relevant for dig, der skal løse personalejuridiske opgaver i hverdagen.

Når du abonnerer på portalen, får du hver måned et spændende modul med relevant indhold inden for et specifikt område inden for personalejura.

Juraskolen tager dig igennem alle elementer fra ansættelse til afskedigelse. Du bliver certificeret i personalejura, når du har gennemført alle moduler.

Hvis du sidder med personalejuridiske opgaver – eller måske skal i fremtiden – er Juraskolen og certificeringen i personalejura i høj grad relevant for dig.

Uanset om du har én eller flere medarbejdere, skal du fx have styr på kontrakter, opsigelser, ferielovgivningen, elever, arbejdsmiljø, GDPR, sygdom og meget andet, som du uundgåeligt kommer i kontakt med.

Juraskolen er relevant HR-medarbejderen og den regnskabsansvarlige, lederen og direktøren samt den lille iværksætter, som ønsker et grundigt kursus i personalejura.

Det er muligt for alle at deltage – du behøver ikke have arbejdet med løn- eller personaleadministration før.

Forløbet er fordelt på 12 grundlæggende moduler, hvor du kommer omkring alt inden for personalejura.

Alt bliver forklaret i øjenhøjde og på menneskesprog, så du får alle regler og love godt ind under huden, så du kan bruge din nye viden i dagligdagen.

Du tilmelder dig på Visma DataLøns hjemmeside.

Når du har klikket på linket, kan du tilmelde dig via tilmeldingsformularen i bunden. Du kan også læse mere om de forskellige moduler og Juraskolens personalejura-kursus via linket.

Certificeringen er fordelt på 12 moduler, som hver kommer i dybden med et specifikt område inden for personalejura.

Vi frigiver et nyt modul hver måned over et forløb på 12 måneder. Når du har gennemført alle 12 moduler, får du en certificering i personalejura.

Der er ikke noget krav om, at du skal afslutte et modul inden for en måned eller hele forløbet efter 12 måneder. Det er helt op til dig, hvornår du vil tage de forskellige moduler – det er fordelen ved et online selvstudie som Juraskolen.

Det er Visma DataLøns jurister, som står for alt indhold i dette personalejura-kursus.

De er alle specialiseret i arbejds- og ansættelsesret. Men bare rolig. De forklarer alle love og regler på helt almindeligt menneskesprog, så alle kan være med i det unikke kursus i personalejura.

Det kommer helt an på dig. Modulerne i vores personalejura-kursus varierer i længde og kompleksitet, og nogle emner kender du måske allerede lidt til i forvejen.

Udgangspunktet er, at du skal kunne gennemføre et modul i løbet af en måned, samtidig med at du selvfølgelig varetager dine andre opgaver på arbejdet.

Det er med andre ord helt op til dig, om du gennemfører hele modulet i ét hug, eller om du hellere vil tage det i mindre bidder i løbet af måneden.

  Ja, det kan du sagtens. Opsigelsesperioden er den løbende måned + en måned.

  Når du har gennemført alle 12 grundlæggende moduler i kurset, er du certificeret i personalejura.

  Med certificeringen kommer du rundt omkring de væsentligste og grundlæggende emner inden for personalejura. Vi sender din certificering til dig, så du kan dokumentere, at du har været gennem Juraskolens grundpensum.

  Men det stopper ikke efter de 12 måneder!
  Hvis du fortsætter dit abonnement på læringsportalen og vores kursus i personalejura, har du altid adgang til modulerne og kan genbesøge dem, når du har behov for det. Det er samtidig en god måde til at holde dig ajour med den nyeste viden, da vi løbende opdaterer indholdet. Vi udgiver også nyt, selvstændigt indhold hver måned efter de 12 måneder, så du får endnu mere relevant og brugbar viden.

  Undervejs i certificeringen kan du teste din viden om det emne, du netop har været igennem i dit personalejura-kursus.

  Hver gang du har været igennem tre moduler, skal du gennemføre en opsamlingsrunde, hvor du skal svare på spørgsmål fra de seneste tre moduler, du har taget.

  Du kan ikke dumpe, da du har mulighed for at gennemlæse materialet, lige så mange gange du vil – og du kan tage alle quizzer og test flere gange.

  Når du abonnerer på læringsportalen og personalejura-kurset, får du adgang til et nyt modul hver måned, og du kan selvfølgelig genbesøge tidligere moduler, lige så ofte du vil.

  Modulerne løber ingen steder, så længe du er abonnent, så du kan trygt tage på ferie eller prioritere vigtige arbejdsopgaver i en periode. Du kan gå til undervisning, lige så ofte eller sjældent du vil med det unikke online selvstudie.

  Du er velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget teknisk eller formelt, der driller, når du er i gang med dit kursus i personalejura.

  Ring til Visma DataLøn på 72 27 90 16 eller skriv på jura@dataloen.dk, hvis du har spørgsmål.