Sammenlign regnskabsprogrammer
Billy vs. Dinero

Velkommen til en sammenligning af regnskabsprogrammerne Dinero og Billy. Programmerne indeholder mange af de samme funktioner, men har bestemt forskelle – få overblik over de forskellige funktioner her.

Billy vs. Dinero – er der overhovedet nogen forskel?

Ja – på visse områder. Billy henvender sig i stor udstrækning til samme virksomhedstyper som Dinero.
Derudover tilbyder de mange af de samme funktioner – dog med enkelte markante forskelle, som kan være afgørende for netop din virksomhed, når det kommer til at spare tid og få lavet regnskab.

Med sammenligningstabellen kan du se, hvilket af programmerne, der indeholder netop de funktioner og muligheder, som du har brug for.

Sammenligningstabel: Billy vs. Dinero

Billy
Dinero
Brugere
30.000+ brugere
83.000+ aktive virksomheder
Trustpilot bedømmelse
4,8 ⭐️
(Antal anmeldelser: +2.000)
4,8 🌟
(Antal anmeldelser: +3.000)
Momsafregning og fakturering
Ubegrænsede posteringer
Kun i Premium
Indbygget bogføringshjælp
Momsindberetning med ét klik
Automatisk bankafstemning
Abonnementsfakturering
Rykkermodul
Kun gennem integrationspartner
Telefonsupport
Chatsupport
Rapporter – resultatopgørelse, balance & saldobalance
Tilbudsmodul
Mobil-app

Tabellen er senest opdateret april 2023

Guide til valg af regnskabsprogram

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilket regnskabsprogram du vil vælge – eller overvejer du at skifte regnskabsprogram? Vi har lavet en guide, hvor du gode råd og anbefalinger til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge regnskabsprogram. Hent den her.

Se dine muligheder

Her kan du dykke en tand længere ned i regnskabsprogrammerne Dinero og Billy. Du kan få et overblik over de væsentlige forskelle, der nu engang er, på trods af, at programmerne også indeholder mange af de samme funktioner. 

Med sammenligningstabellen ovenfor kan du se, hvilket af programmerne der indeholder netop de funktioner og muligheder, som du har brug for. Har du brug for at vide endnu mere, så læs med herunder.

Har du fx brug for en bogføringsassistent, der hjælper dig til at bogføre på de korrekte konti i regnskabet, så du får det rigtige moms- og skattefradrag? Eller er du bekymret for begrænsninger på antallet fakturaer, posteringer og kontakter? Jamen så er sammenligningstabellen et godt værktøj til at få overblik. 
Du kan også se, hvilke muligheder du kan give dine kunder i forhold til betaling af fakturaer – for eksempel om de egentlig kan betale dig med kort og MobilePay.

Både Dinero og Billy tilbyder en gratis version samt en betalt version af deres regnskabsprogrammer. Derfor er begge versioner blevet sammenlignet, så du kan gennemskue de i alt fire udgaver bedst muligt. Hvis du fx allerede ved, at du ikke kan nøjes med en gratis version, kan du altså sammenligne de betalte versioner. Hvis funktionen findes i den betalte udgave, er det angivet for begge programmer.

Om Billy

Billy er et regnskabsprogram til små virksomheder, som ønsker at lave deres regnskab selv, og som har et mere forudgående kendskab til bogførings- og regnskabsregler samt moms- og skattefradrag.

Med Billy får du funktioner som fakturering og bogføring – og så kan du danne dig et overblik over løbende indtægter og udgifter.

Billys versioner

Med en gratis version fra Billy har du ingen begrænsninger på dine kontakter, ligesom du kan klare din fakturering, dine regninger og din moms. Ønsker du ubegrænsede posteringer, koster det hos Billy 95 kroner om måneden.

Med den betalte version af Billy Premium kan du for yderligere 95 kroner om måneden få en bankintegration med automatisk bankafstemning. Derudover kan du få funktionen “kontrollerede bilag”, der udfylder og kontrollerer data fra dine bilag. Denne funktion koster yderligere 25 kroner for 10 stk – et beløb der altså lægges oveni dit Billy Premium-abonnement.

Om Dinero

Dinero er ligeledes et regnskabsprogram til iværksættere og selvstændige. Vi henvender os særligt til de små og mellemstore virksomheder, som selv ønsker at lave lave den daglige bogføring uden at være de store regnskabsnørder med kendskab til en masse regler.

Dineros automatiserede funktioner, indbyggede regnskabsregler og overskuelige program letter kort og godt hverdagen.

Dineros versioner

Med Dineros gratis version har du ingen begrænsinger på fakturaer, posteringer og kontakter. Derudover sikrer vi dig det økonomiske overblik og giver dig mulighed for at sende alle de fakturaer, du vil, bogføre moms med ét klik og meget andet – helt gratis.

Med betalingsudgaven Dinero Pro får du blandt andet en bogføringsassistent – den funktion, vi også kalder Dinero Crowd. Bogføringsassistenten hjælper dig til at bogføre på den korrekte konto i dit regnskab, så du får det rigtige moms- og skattefradrag. Oven i hatten giver Dinero Pro dig automatisk bankafstemning, så du nemmere kan holde styr på din bank. Du slipper altså for en masse manuelt arbejde, når du skal have regnskabet til at stemme.

Hvad skal jeg vælge?

Andre produkter

Som et ekstra tilkøb er det også muligt at få Dineros Skatteopgørelse, der beregner og giver dig alle tal og oplysninger til dit oplysningsskema hos Skattestyrelsen – lige til at indberette.

Køber du Skatteopgørelsen, har du altså ikke længere brug for revisor til at hjælpe dig med at beregne og indberette på skat.dk. Funktionen koster dig 1.997 kr. pr. år, hvis du er Dinero Pro-bruger.

Billy tilbyder et lignende skatteprodukt, der kaldes Årsafslutning. Som Billy Premium bruger kan du få produktet fra 1.645 kroner.

Prøv Dinero – GRATIS

Gratis eller betalt version?

Kan du allerede nu se, at du har behov for mere avancerede funktioner, er det nødvendigt at sammenligne Dinero Pro med Billy Premium. Gør op med dig selv, om du vil risikere at betale ekstra for tillægsmoduler som kontrol af bilag, bankintegration med automatisk bankafstemning og ubegrænsede posteringer – eller om du ønsker funktionerne inkluderet i dit regnskabsprogram fra start.

Derudover kan du have et behov for at buge en bestemt integration, der letter dit regnskabsarbejde – og det skal du tænke med i ligningen. Har du fx en specifik type webshop, som du ønsker at integrere med dit regnskab for at få overført dagens salg automatisk, kan du undersøge, om den funktion findes blandt integrationsmulighederne.

Andre overvejelser

Du kan også have et ønske om at integrere din e-boks for at få alle relevante informationer fra det offentlige direkte ind i dit regnskabsprograms newsfeed. Undersøg i den forbindelse, om det overhovedet er muligt i det regnskabsprogram, du kigger på.

Da nogle funktioner går igen i begge regnskabsprogrammer, bliver det ofte din oplevelse af brugervenlighed og kundeservice, der afgør valget i sidste ende.

Hør derfor også gerne andre i din omgangskreds med virksomheder som din, hvilke oplevelser og præferencer de har – eller prøv begge programmer af for at se, hvilket af dem der tiltaler dig mest.


Kan jeg flytte mit regnskab til Dinero?

I Dinero får du meget mere end et faktura program gratis – uden begrænsninger. Du får et komplet regnskabsprogram, der med automatisk bogføring, fakturering og tilbudshåndtering sikrer dig økonomisk overblik. Hvis du ønsker at læse mere om vores mange funktioner – så kig ind på vores tour-side og få svar på alle dine spørgsmål.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram