Sammenlign regnskabsprogrammer
Billy vs. Dinero

Velkommen til en sammenligning af regnskabsprogrammerne Dinero og Billy. Programmerne indeholder mange af de samme funktioner, men har bestemt forskelle – få overblik over de forskellige funktioner her.

Billy vs. Dinero – er der overhovedet nogen forskel?

Ja – på visse områder. Billy henvender sig i stor udstrækning til samme virksomhedstyper som Dinero.
Derudover tilbyder de mange af de samme funktioner – dog med enkelte markante forskelle, som kan være afgørende for netop din virksomhed, når det kommer til at spare tid og få lavet regnskab.

Med sammenligningstabellen kan du se, hvilket af programmerne, der indeholder netop de funktioner og muligheder, du har brug for.

Billy vs. Dinero

Brugere

30.000+ brugere

87.000+ aktive virksomheder

Trustpilot-bedømmelse

4,7 🌟
(Antal anmeldelser: +2.000)

4,8 🌟
(Antal anmeldelser: +3.500)

Momsafregning og fakturering

Ubegrænsede posteringer

Fra Basic og op

Indbygget bogføringshjælp

Fra Plus og op

Momsindberetning med ét klik

Automatisk bankafstemning

Abonnementsfakturering

Rykkermodul

Kun gennem integrationspartner

Support

Telefon, mail og chat

Mail og chat

Rapporter – resultatopgørelse, balance & saldobalance

Tilbudsmodul

Mobil-app

Tabellen er senest opdateret januar 2024

Guide til valg af regnskabsprogram

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilket regnskabsprogram du vil vælge – eller overvejer du at skifte regnskabsprogram? Vi har lavet en guide, hvor du gode råd og anbefalinger til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge regnskabsprogram. Hent den her.

Se dine muligheder

Her kan du dykke en tand længere ned i regnskabsprogrammerne Dinero og Billy. Du kan få et overblik over de væsentlige forskelle, der nu engang er, på trods af, at programmerne også indeholder mange af de samme funktioner. 

Med sammenligningstabellen ovenfor kan du se, hvilket af programmerne der indeholder netop de funktioner og muligheder, som du har brug for. Har du brug for at vide endnu mere, så læs med herunder.

Har du fx brug for en bogføringsassistent, der hjælper dig til at bogføre på de korrekte konti i regnskabet, så du får det rigtige moms- og skattefradrag? Eller er du bekymret for begrænsninger på antallet fakturaer, posteringer og kontakter? Jamen så er sammenligningstabellen et godt værktøj til at få overblik. 

Både Dinero og Billy har gratis- og betalingsversioner af deres regnskabsprogrammer. Derfor er alle versioner blevet sammenlignet, så du kan gennemskue udgaverne bedst muligt.

Om Billy

Billy er et regnskabsprogram til små virksomheder, som ønsker at lave deres regnskab selv, og som har et mere forudgående kendskab til bogførings- og regnskabsregler samt moms- og skattefradrag.

Med Billy får du funktioner som fakturering og bogføring – og så kan du danne dig et overblik over løbende indtægter og udgifter.

Billys versioner

Med en gratis version fra Billy har du begrænsninger på tre fakturaer og 10 udgiftsbilag pr. md. Hvis du vil have adgang til integrationer og bogføringshjælp skal du opgradere til Billy Basic, som koster 150 kroner om måneden.

Med Billy Basic, der koster 150 kr./md., er der ingen begrænsning på antallet af fakturaer og udgiftsbilag. I den fulde version, Billy Complete, får du alle features som på Billy Plus til 595 kr./md.

Om Dinero

Dinero er ligeledes et regnskabsprogram til iværksættere og selvstændige. Vi henvender os særligt til de små og mellemstore virksomheder, som selv ønsker at lave den daglige bogføring uden at være de store regnskabsnørder med kendskab til en masse regler.

Dineros automatiserede funktioner, indbyggede regnskabsregler og overskuelige program letter kort og godt hverdagen.

Dineros versioner

Med Dinero Pro, Starter og Starter+ har du ingen begrænsinger på fakturaer, posteringer og kontakter. Derudover sikrer vi dig det økonomiske overblik og giver dig mulighed for at sende alle de fakturaer, du vil, bogføre moms med ét klik og meget andet.

Med Dinero Pro får du blandt andet ubegrænset adgang til en bogføringsassistent – den funktion, vi også kalder Dinero Crowd. Bogføringsassistenten hjælper dig til at bogføre på den korrekte konto i dit regnskab, så du får det rigtige moms- og skattefradrag. Oven i hatten giver Dinero Pro dig automatisk bankafstemning, så du nemmere kan holde styr på din bank. Du slipper altså for en masse manuelt arbejde, når du skal have regnskabet til at stemme.

Hvad skal jeg vælge?

Andre produkter

Som et ekstra tilkøb er det også muligt at få Dineros Skatteopgørelse, der beregner og giver dig alle tal og oplysninger til dit oplysningsskema hos Skattestyrelsen – lige til at indberette.

Køber du Skatteopgørelsen, har du altså ikke længere brug for revisor til at hjælpe dig med at beregne og indberette på skat.dk. Funktionen koster dig 1.997 kr. pr. år, hvis du er Dinero Pro-bruger.

Billy tilbyder et lignende skatteprodukt. Som Billy-bruger kan du få hjælp til årsregnskabet fra 2.495 kroner.

Prøv Dinero her

Gratis eller betalt version?

Kan du allerede nu se, at du har behov for mere avancerede funktioner, er det nødvendigt at sammenligne Dinero Pro med Billy Plus eller Complete. Gør op med dig selv, hvad dine behov er.

Du kan fx have et behov for at bruge en bestemt integration, der letter dit regnskabsarbejde – og det skal du tænke med i ligningen. Har du fx en specifik type webshop, som du ønsker at integrere med dit regnskab for at få overført dagens salg automatisk, kan du undersøge, om den funktion findes blandt integrationsmulighederne.

Andre overvejelser

Du kan også have et ønske om bestemte integrationer, der gør din hverdag nemmere. Undersøg i den forbindelse hvilke muligheder, der er i det regnskabsprogram, du kigger på.

Da nogle funktioner går igen i begge regnskabsprogrammer, bliver det ofte din oplevelse af brugervenlighed og kundeservice, der afgør valget i sidste ende.

Hør derfor også gerne andre i din omgangskreds med virksomheder som din, hvilke oplevelser og præferencer de har – eller prøv begge programmer af for at se, hvilket af dem der tiltaler dig mest.


Kan jeg flytte mit regnskab til Dinero?

I Dinero får du meget mere end et faktura program – uden begrænsninger. Du får et komplet regnskabsprogram, der med automatisk bogføring, fakturering og tilbudshåndtering sikrer dig økonomisk overblik. Hvis du ønsker at læse mere om vores mange funktioner – så kig ind på vores tour-side og få svar på alle dine spørgsmål.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram