Spring til indholdet

”Dinero skal være Danmarks bedste regnskabsprogram til iværksættere”

Martin Thorborg – medstifter af Dinero

0

Tilmeldte virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Send på 2 minutter: fakturaer

Send og tjek, om kunderne har modtaget fakturaer, ryk for betaling og send dårlige betalere til inkasso – med ét klik. Muligt på både computer og app til Android og iOS.

Overblik af Dinero Regnskab

Få det helt store økonomisk overblik

Indtægter, udgifter, resultat, kommende betalinger, skyldig moms og alt andet, der vedrører dit regnskab – gemt og præsenteret for dig helt simpelt i Dinero.

Vælg blandt mere end 150 integrationer

Mangler du en smart funktion? Tjek kataloget af integrationer med alt fra booking, timeregistrering, lagerstyring og kassesystem – eller noget hele femte.

Se vores integrationer
Regnskab på iPhone X

Ha’ dit regnskab lige ved hånden

Med vores app til iPhone og Android kan du se dit regnskab og sende fakturaer på farten, så du konstant har overblik over din virksomheds økonomi.

Download Dinero App lige her

Bogholder sidder i lænestol med computer

Alle dage fra kl. 8-23 bogholder
hjælp

Har du spørgsmål til eller udfordringer med dit regnskab, så tag fat i vores bogholdere. De står klar til at hjælpe dig hver dag året rundt fra kl. 8-23.

Kontakt bogholderhjælpen

Vi gemmer bilag i skyen

Tag et billede af dit købsbilag og upload det til Dinero-skyen helt trygt. Så er det slut med fysiske, krøllede bilag, der bliver væk eller flyver fra dig i blæsten.

Send tilbud

Slip for bøvl, når du sender tilbud

Opret og send et tilbud til din (kommende) kunde i Dinero. Når kunden har accepteret dit tilbud, kan du omdanne tilbuddet til en faktura på 0,5. Det er nemt!

Sådan laver du et tilbud
Automatisk bogføring af købsbilag med Dinero Crowd

Få automatisk bogføring af købsbilag

Med hjælp fra Dinero Crowd bogfører vi automatisk dine købsbilag, så du får dine skatte- og momsfradrag uden rodede kontoplaner og risiko for snyd.

Læs mere om Dinero Crowd

Bliv betalt med kort og MobilePay

Få penge i kassen nemt og bekvemt. Lad kunderne betale dig med betalingskort som fx Visa, Mastercard, Maestro og Visa Electron – eller med MobilePay.

Læs mere om kortbetaling

Kom med på gratis kursus

Bliv en ørn til regnskab – eller få tjek på de mest basale funktioner i Dinero. Vores gratis onlinekurser sætter dig godt i gang – og du kan spørge løs.

Tilmeld dig online kursus
Dinero Løn og ferie

Lav gratis lønseddel med Dinero Løn

Med Dinero Løn kan Dinero Pro-brugere lave én gratis lønseddel om måneden – og få lønnen bogført automatisk. Det har aldrig været nemmere at lave løn.

Læs mere om lønsystemet
Momsfri regnskabsprogram

Dinero til de momsfrie

Vores momsfrie udgave har alt – men er særligt tilpasset momsfrie foreninger, PMV’er og iværksættere med en omsætning på under 50.000 kroner.

Læs om Momsfri Dinero

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?