Danmarks bedste regnskabsprogram til iværksættere

Få det helt store
økonomiske overblik

Indtægter, udgifter, resultat, kommende betalinger, skyldig moms og alt andet, der vedrører dit regnskab – gemt og præsenteret for dig helt simpelt i Dinero.

Oplev dit nye, gratis regnskabsprogram

Med Dinero kan du sende alle de fakturaer, du vil, bogføre moms med ét klik og meget andet – helt gratis. Og så virker det også på mobilen.

Se alle funktioner her

Ha’ dit regnskab lige ved hånden

Lav regnskab og hold styr på virksomhedens økonomi, når du er på farten.

Med vores app til iPhone og Android kan du se dit regnskab og sende fakturaer på farten, så du konstant har overblik over din virksomheds økonomi.

Download Dinero App lige her

Vi gemmer alle dine bilag i skyen – så er de sikret

Tag et billede af dit købsbilag og upload det til Dinero-skyen helt trygt. Så er det slut med fysiske, krøllede bilag, der bliver væk eller flyver fra dig i blæsten.
Læs mere om bilag i skyen

Send faktura på 2 minutter

Bogholderhjælp 365 dage om året fra kl. 8-23

Hvis du får spørgsmål til eller udfordringer med dit regnskab, så tag fat i vores kompetente og venlige bogholdere. De står klar til at hjælpe dig hver dag året rundt fra kl. 8-23.
Kontakt bogholdersupporten

Vælg blandt mere end 180 integrationer

Mangler du en smart funktion? Tjek kataloget af integrationer med alt fra booking, timeregistrering, lagerstyring og kassesystem – eller noget hele femte.
Se alle integrationer

Bliv betalt med MobilePay og Nem Bankoverførsel

Få penge i kassen nemt og bekvemt. Lad kunderne betale dig med MobilePay eller Nem Bankoverførsel.

Med andre ord kan du gøre det lettere for dine kunder at betale, og samtidig får du hurtigere dine penge i kassen, og gør altså livet lettere for både dig selv og dine kunder!
Se MobilePay-integration

Slip for bøvl, når du sender tilbud

Opret og send et tilbud til din (kommende) kunde i Dinero. Når kunden har accepteret dit tilbud, kan du omdanne tilbuddet til en faktura på 0,5. Det er nemt!

Se alle tilbudsfunktioner

Få automatisk bogføring af købsbilag

Med hjælp fra vores bogføringsassistent kan du automatisk få bogført dine købsbilag, så du får dine rigtige skatte- og momsfradrag uden rodede kontoplaner og risiko for snyd.
Læs mere om bogføringsassistenten

Lav gratis lønseddel med Dinero løn

Med Dinero Løn kan Dinero Pro-brugere lave én gratis lønseddel om måneden – og få lønnen bogført automatisk. Det har aldrig været nemmere at lave løn.
Læs mere om lønsystemet

Dinero til de momsfrie

Vores momsfrie udgave har alt. Den er til dig, som er fritaget for moms og ønsker at slippe for at se på alt, der har noget med moms at gøre. Du får samtidig en langt mere overskuelig kontoplan.
Læs mere om momsfri Dinero

Kom med på gratis kursus

Bliv en ørn til regnskab – eller få tjek på de mest basale funktioner i Dinero. Vores gratis onlinekurser sætter dig godt i gang – og du kan spørge løs. Med andre ord bliver du klædt på til at håndtere dit fremtidige Dinero-regnskab.

Se alle webinarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram