Sådan afslutter du et regnskabsår

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 08/10/2020

Når du skal afslutte et regnskabsår, skal du gå ind under ‘indstillinger’ (tandhjulet i højre hjørne) -> Regnskabsår.

Billede som viser overblikket i Dinero hvor der er trykkes på Indstillinger og Regnskabsår

Herefter vælger du at afslutte regnskabsåret ud fra det pågældende regnskabsår:

Skærmbillede som viser man skal klikke på Mere ud for et regnskabsår og så trykke på muligheden Afslut Regnskab

Tips & bonusinfo:

• Du kan maksimalt have 10 aktive regnskaber.
  • Efter et regnskabsår er afsluttet, kan det i nogle tilfælde annulleres:
    – Hvis du ikke har mere end 10 aktive regnskabsår
    – Du skal annullere regnskabsårene omvendt kronologisk rækkefølge
  • Du annullerer afslutningen af et regnskabsår samme sted, som du afslutter det. Når du har afsluttet et regnskabsår, så kan du ikke længere bogføre i dette regnskabsår.

Læs mere om hvad et regnskabsår er her