iZettle - Få bogført dit iZettle salg automatisk i Dinero

Stil os et spørgsmål

iZettle – Få bogført dit iZettle salg automatisk i Dinero

Theis Jørgensen Sidst opdateret: 15/08/2018
Den 15. marts 2016

Har du modtaget en indtægt fra iZettle, og er du i tvivl om, hvordan du bogfører denne? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har lavet en integration, der automatisk bogfører dit salg i Dinero. Det sparer dig for en masse tid – og det kan vi godt lide, ikke? 🙂

Bemærk – integrationen er kun Dinero Pro-brugere.

Vil du ikke bruge vores integration – se her, hvordan du bogfører dit iZettle-salg manuelt

I ovenstående har vi gennemgået, hvordan vi opsætter vores iZettle-integration, så du får dit salg automatisk bogført. Vil du ikke have det overført automatisk? Så har vi forklaret dig nedenfor, hvordan du gør det manuelt.