Dinero support – Bogholderhjælp alle dage fra 9 til 22, hele året rundt

David Andersen Sidst opdateret: 04/12/2017
Den 17. april 2015

Billede af Dineros support team

Bogholderhjælpen er åben hver dag fra kl. 9 til 22 hele året.

Mange iværksættere har først tid til regnskab, når bogholderen har fri. Derfor har vi indbygget en “bogholder” i Dinero, som du som Dinero Pro-bruger kan spørge 91 timer om ugen.

Vi kan svare på det meste

I vores bogholdersupport kan vi hjælpe dig med de fleste spørgsmål til din daglige bogføring. Det kunne for eksempel være hvordan du:

• bogfører et køb af en computer
  • bogfører varer, du har købt til at sælge videre
  • bogfører løn til dig selv eller en ansat
  • bogfører kilometergodtgørelse
  • sælger fragt på en faktura til din kunde
  • .. plus mange flere ting :-)

Som eksemplerne ovenfor antyder hjælper vi dig med de fleste spørgsmål til bogføring af virksomhedens daglige drift.

Vi gør ALTID vores absolut bedste for at svare på dine spørgsmål, men der kan være tidspunkter, hvor vi må sige fra. Vi ved meget, men vi ved ikke alt, og derfor vil vi i nogle tilfælde henvise dig til en revisor eller SKAT. Det gør vi kun til dit eget bedste, fordi vi så nødigt vil have, at du misser et fradrag eller laver din bogføring forkert.

Hvis din revisor eller SKAT har forklaret dig, hvordan reglerne er og hvordan du skal bogføre det i dit regnskab, hjælper vi dig selvfølgelig meget gerne med at bogføre det i dit regnskab.

Her er par eksempler, hvor vi typisk vil henvise dig til en revisor eller SKAT:

• Alt omkring SKAT (med undtagelse af de tal, vi automatisk beregner i vores skattepakke)
  • Udregning og opstilling af årsrapport (igen med undtagelse af de tal, vi automatisk beregner i vores skattepakke)
  • Hvis reglerne på det område, du spørger ind til, IKKE er fastsat af SKAT – det kunne fx være bogføring af Bitcoins
  • Udbytte. Vi hjælper dig med bogføringen af dit udbytte, men vi kan ikke fortælle dig om, og i så fald hvor meget udbytte, du må udbetale til dig selv
  • Alt omkring køb og salg af virksomheder herunder fx goodwill og indskud af aktiver
  • Virksomhedsrådgivning. Vi kan ikke rådgive dig til, hvilke investeringer mv., der vil være gode for din virksomhed
  • Finansiel leasing

Vores bogholderhjælp er vejledende, og det er til enhver tid dit eget ansvar, at dit regnskab er korrekt. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig så godt vi kan, men fejl kan ske, og derfor er det altid en god idé at dobbelttjekke med en revisor eller SKAT.

Vi vil gerne blive klogere

Har du oplevet et spørgsmål, som vi ikke kunne svare på? Indsend dit spørgsmål nedenfor og hjælp os med at blive klogere. Det vil kun hjælpe os til at blive endnu bedre i fremtiden.

Har du ikke haft fat i os endnu, kan du fange os på vores livechat. Vi sidder klar (9 – 22, hver dag) nede i højre hjørne af din skærm.

Vi gennemgår løbende de spørgsmål, der kommer ind. Er der emner, som mange Dinero brugere ønsker hjælp til, giver vi spørgsmålet videre til vores mest nørdede kollegaer. De går i gang med at blive klogere på emnet, skriver en guide (hvis det er muligt) og ligger den online – til glæde for dig og andre Dinero brugere :-)

Vores generelle handelsbetingelser kan du læse her.