Spring til indholdet

Historien om Dinero Om os

Læs eventyret om, hvordan Dinero blev til, og hvor vi er i dag.

Eventyret om Danmarks nemmeste regnskabsprogram

I 2010 sad to frustrerede freelancere, David Andersen og Anders Hørsted, og svedte over deres firmaregnskaber. De drømte om et regnskabssystem, hvor de let kunne sende fakturaer, selv bogføre bilag, lave momsregnskab og få et overblik over køb og salg. Men de systemer, der var på markedet, lignede alle noget, som var lavet i firserne, og var svære at bruge og tilmed dyre. Sådan startede historien om Dinero.

Ud af den frustration lavede de firmaet Kassekladde.dk, som hurtigt fik et par tusinde glade brugere. Successen voksede, og nu var udfordringen, om de skulle kvitte freelancetilværelsen og kun lave Kassekladde.dk? Omsætningen var ikke høj nok, og tankerne om en investor begyndte at tage form.

I den anden ende af byen sad Martin Thorborg og de andre iværksættere i Amino og ærgrede sig over de samme udfordringer, som David og Anders havde. Hvorfor var der ikke et eneste brugervenligt økonomisystem på markedet, som dækkede behovene for de mindre og mellemstore virksomheder, og hvor man selv kunne klare den daglige bogføring?

De programmer, der var i markedet, var tydeligvis lavet til revisorer og bogholdere og ikke til virksomhederne. Så med mindre man ville på ugelange kurser, måtte man hyre dyre eksperter til at lave selv de simpleste ting i regnskabet.

For at gøre en lang historie kort fandt Kassekladde.dk og Amino hinanden og stiftede Dinero i fællesskab. Visionen var, at hvis Apple skulle lave et regnskabssystem, så skulle det være Dinero. Det skulle være smukt, enkelt og super brugervenligt. Det skulle kunne bruges på PC, Mac, mobil, iPad/Tablets og alle andre steder, hvor der er adgang til nettet.

Efter to års drift var successen så stor, at 25.000 virksomheder brugte Dinero og mere end 100 nye virksomheder meldte sig til hver dag. Og i 2015 lavede vi vores første overskud efter en tredobling af omsætningen fra året før.

I november 2016 blev vi del af den norske IT koncern Visma, men forsætter som en selvstændig virksomhed.

Så vi er stolte af at præsentere dig for Dinero, hvor du selv kan fakturere, lave momsregnskab, registrere dine købsbilag eller lade din bogholder/revisor gøre det, du ikke selv gider, mens du selv let kan følge med i, hvordan det går med dine køb og salg.

Og for at alle kan være med, har vi gratisversionen Dinero Starter – så er du godt i gang.


Hvem er vi?

Hør vores direktør fortælle om Dinero og vores udviklingsmiljø:

Vi startede Dinero i 2013 med visionen om at blive Europas førende leverandør af værktøjer til små virksomheder, der gør dem i stand til selv at lave deres daglige bogføring uden nogen form for viden om regnskab. Det gør vi ved at crowdsource data og finde mønstre i den måde, som virksomheder bogfører på – og så give denne viden til alle andre virksomheder. Og da vi kører med en freemium-model, får vi cirka 100 nye virksomheder på hver dag, der giver os meget data at arbejde med.

På sigt vil denne indsigt, som vi kan få i brugernes data, give os mulighed for at tilbyde mange andre services som kreditvurdering, branche-benchmarking, kollektivt indkøb, social hjælpefunktion og meget andet.

Dinero er med andre ord ”Regnskabsprogrammet der møder Facebook” eller ”Verdens første sociale regnskabsprogram”.

Vi har et stærkt team bestående af dygtige udviklere, supportere og en masse andre gode mennesker, som hver dag arbejder på at gøre livet nemmere for landets iværksættere. Klik her, hvis du vil møde hele Dinero-teamet. Vi søger løbende dygtige folk til vores team, så hvis din drøm er at arbejde sammen med dygtige, kreative og sjove mennesker, så se vores jobopslag her.

Dinero er stiftet af folkene bag kassekladde.dk, it-iværksætteren Martin Thorborg og Nicolai Frisch og holder til i flotte lokaler i Industriens Hus på Vesterbro.


0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?