Udskriv posteringer eller download – Sådan gør du

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 15/06/2022

I denne guide kan du se, hvorledes du udskriver og/eller downloader alle posteringer i dit regnskab.

Posteringer

Du går ind under Regnskab (mappen) øverst i højre hjørne → PosteringerSøg i bilag.

Nu får du vist alle dine posteringer.

For at downloade dem således du får alle posteringerne vist i rækkefølge sorteret efter konto, skal du vælge Download (PDF) øverst i højre hjørne. Ønsker du at printe posteringerne kan du printe den downloadede PDF fra din computer.

Download PDF

Hvis du skal arbejde videre med posteringerne på din computer, fx i excel, så skal du i stedet vælge Download (CSV)