Sidst opdateret 05/03/2019

Udskriv posteringer eller download – Sådan gør du

I denne guide kan du se, hvorledes du udskriver og/eller downloader alle posteringer i dit regnskab.

Du går ind under Regnskab (mappen) øverst i højre hjørne -> Posteringer -> Søg i bilag.

Nu får du vist alle dine posteringer.

For at downloade dem således du får alle posteringerne vist i rækkefølge sorteret efter konto, skal du vælge “Download (PDF)” øverst i højre hjørne. Ønsker du at printe posteringerne kan du printe den downloadede PDF fra din computer.

Hvis du skal arbejde videre med posteringerne på din computer, fx i excel, så skal du istedet vælge “Download (CSV)”