Læsetid: Under 2 minutter

Skyldige beløb – Sådan ser du, hvad dine kunder skylder dig og hvor meget du skylder dine leverandører

Skyldige beløb – sådan ser du dem:

I denne guide kan du se, hvor meget dine kunder skylder dig, samt du kan se, hvor meget du skylder dine leverandører. I første del kan du se det for dine kunder, mens du i anden del kan se, hvor meget du skylder dine leverandører.

Se en samlet liste over dine debitorer (kunder) pr. en given dato:

Du kan se dine kunders (debitorer) skyldige beløb under Kontakter –> Kundesaldoliste

Kundesaldoliste - DInero

Se et kontoudtog på en enkelt debitor (kunde)

Ved at klikke ind på den enkelte kunde (debitor), kan du ude til højre trykke på “Se kontoudtog”. Her fremgår alle bevægelser på kontakten.

Kontoudtoget har du mulighed for at hente som CSV-fil eller som PDF-fil, som du så kan sende til din kunde.

Kontoudtog kunde

Inde på kontoudtoget har du også mulighed for, at sortere de betalte fakturaer fra. Det gør du ved at klikke på “Vis kun åbne” nederst i venstre hjørne.

Det kan du nøjedes med at sende til din kunde, hvis de gerne vil have et overblik over, hvilke fakturaer, der ikke er betalte.

Fakturaer på kontoudtog

Se en samlet liste over dine (leverandører) pr. en given dato:

Du kan se dine leverandørers skyldige beløb under Kontakter –> Leverandørsaldoliste:

Se hvor meget du skylder dine leverandører - Dinero

Se et kontoudtog på en leverandør

Ved at klikke ind på den enkelte leverandør, kan du ude til højre trykke på “Se kontoudtog”. Her fremgår alle bevægelser på leverandør. Kontoudtoget har du mulighed for at hente som CSV-fil eller som PDF-fil.

Kontoudtog leverandør

Stadig i tvivl om hvordan du finder skyldige beløb, eller har du nogle spørgsmål til dette? Så husk du altid kan kontakte vores support mellem kl. 8 og 23, alle ugens dage.

Tips og bonunsinfo:

• Vidste du, at du har mulighed for at importere kontakter fra andre systemer? Læs mere om det her.
  • Du har mulighed for at sende kontoudtoget direkte til din kontakt. Det gør du ved at klikke på “Se kontoudtog” (som vist ovenfor) -> Send som e-mail. Herefter får du mulighed for at rette i mailen og modtagers e-mailadresse. Kontoudtoget sendes herefter afsted som en vedhæftet PDF.
  • Til ovenstående mail har du mulighed for at definere din egen standardtekst. Det gør du under Indstillinger –> Sprog –> Dansk –> Udsendelser –> Find “Kontoudtogsudsendelser”.
  • Du har mulighed for at vælge få kontoudtoget for en given periode (fx januar). Du vælger perioden i datovælgeren i toppen af kontoudtoget.