Kan jeg downloade bilag efter de er uploadet i skyen?

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Hvad tager Dinero backup af?

Det kan godt lade sig gøre at downloade bilag, efter de er uploadet i skyen, da vi hele tiden tager backup af hele systemet. Vi ligger altså altid inde med alle filer, bilag og indtastet data. Du skal derfor ikke være bange for, at du mister noget.

Hvad kan jeg som kunde tage backup af?

Du kan som kunde i Dinero selv tage backup af dine salgsfakturaer og uploadede bilag.

1) Backup med Dinero Pro

Du kan som Dinero Pro bruger tilknytte din konto til Dropbox, så din backup automatisk sker en gang i døgnet.

Du kan tilknytte din konto på følgende måde:

Tryk på Integrationer og vælg Installér ved Dropbox.

Installer Dropbox

Hvis du vil læse mere om Dropbox-integrationen, kan du klikke her.

2) Manuel backup med Dinero Starter og Starter+

Som Dinero Starter eller Starter+ bruger skal du manuelt ind og tage backup af hvert enkelt bilag.

Download salgsfaktura

Tryk på → SalgAlle → Tryk ind på fakturaen → Download PDF

Download købsbilag

For at hente din købsbilag, skal du først oprette dig som Dinero Pro bruger. Herefter kan du bruge Dropbox igen eller hente bilagene ved at trykke på fil ikonet under BogføringBilagsoversigt.