Kan jeg downloade bilag, efter de er uploadet i skyen?

Hvad tager Dinero backup af?

Downloade bilag efter de er uploadet i skyen kan lade sig gøre, da vi hele tiden tager backup af hele systemet. Vi ligger altså altid inde med alle filer, bilag og indtastet data. Du skal derfor ikke være bange for, at du mister noget.

Hvad kan jeg som kunde tage backup af?

Du kan som kunde i Dinero selv tage backup af dine salgsfakturaer og uploadede bilag.

1) Backup med Dinero Pro

Du kan som Dinero Pro tilknytte din konto til Dropbox, så din backup automatisk sker en gang i døgnet.

Du kan tilknytte din konto på følgende måde:

Tryk på -> integrationer -> Start automatisk backup til Dropbox.

Backup

Hvis du vil læse mere om Dropbox-integrationen, kan du klikke her.

2) Backup med Dinero Starter + manuel backup

Som Dinero Starter skal du manuelt ind og tage backup af hvert enkelt bilag.

Download salgsfaktura

Tryk på -> Salg -> Alle -> Tryk ind på fakturaen -> Download PDF

Download købsbilag

For at hente din købsbilag, skal du først oprette dig som Dinero PRO bruger igen. Herefter kan du bruge Dropbox igen eller hente bilagene ved, at trykke på fil ikonet under Bogføring -> Bilagsoversigt.

Bemærk – upload af filer er en Dinero Pro funktion.