Få styr på chatvinduet

• Læsetid: 2 minutter

• Sidst opdateret 12/07/2022

Du kan få fat på vores chatsupport alle dage året rundt fra 8-23, hvor vi kan hjælpe og vejlede dig, så du kan få fuldstændig styr på regnskabet. Du kan skrive til supporten ved at tilgå chatten nede i højre hjørne. Vi oplever dog at flere brugere har lidt problemer med chatten, som er i vejen, hvis man f.eks. skal finde noget i regnskabet, samtidig med at man skriver med en af vores supportere.

Vi vil kort gennemgå her, hvordan du minimerer en chat, afslutter den eller flytter den, hvis den er i vejen 😊

1. Når du er logget ind i dit regnskab, kan du nede i højre hjørne trykke på Hjælp-ikonet og så åbner chatten op.

Hvis du trykker på de tre prikker i bunden af højre hjørne får du tre valgmuligheder frem:

Giv adgang

Adgang til regnskabet: Her kan du give supporteren adgang til regnskabet – på den måde er det lettere for supporteren at vejlede, når de kan kigge med i regnskabet og dermed lettere finde frem til fejlen/problemet i regnskabet. Du kan altid fjerne adgangen igen efterfølgende, samme sted som du gav adgang.

Send skærmbillede: Hvis der er tekniske fejl, problemer med bankforbindelsen eller supporteren har brug for at se en salgsrapport, billeder fra SKAT eller noget helt andet, kan det være brugbart at sende skærmbilleder i chatten.

OBS Hvis det driller, når du forsøger at sende et skærmbillede, kan du også klikke på clipsen 📎  til venstre for de tre prikker og vedhæfte en fil eller et billede der.

Download chathistorik: Kom supporteren med guldkorn til regnskabet og brugbare vejledninger, som skal genbruges senere hen, kan man downloade chathistorikken. Så kan man altid finde det frem, hvis man glemmer, hvordan man skal bogføre det til tider forvirrende finansbilag.

2. Minimer chat: Hvis du synes at chatten er i vejen, når du har brug for at klikke rundt i regnskabet, samtidig med at du skriver med en af vores supportere, kan du minimere den ved at klikke oppe i højre hjørne.

Afslut chat: Når du har fået svar på dine spørgsmål og ikke har brug for mere hjælp, så kan du afslutte chatten nede i bunden ved at trykke på Afslut chat.

Minimer:afslut chat

OBS Hvis du ikke kan se ‘minimer’ knappen, kan det være at du er zoomet for meget ind på din browser. Du kan zoome ud ved at trykke ctrl (-) eller command (-) hvis du har en mac, og så vil minimer knappen dukke op.

Zoom ud

3. Hvis det irriterer øjet eller du føler at chatvinduet er i vejen, kan du også flytte det til et andet sted på siden. Du skal blot trykke på det øverste blå, og trække chatten derhen hvor du ønsker.

Flyt chatvindue