Sådan sender du en faktura i anden valuta

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Du kan ganske nemt oprette en ny faktura med en anden valuta. Det kan du gøre ved at trykke på det store blå plus i højre hjørne Ny faktura Indstillinger (tandhjul) under ‘Valuta’ kan du ændre valutaen på fakturaen.

Du skal derfor starte med at oprette en helt almindelig faktura. Når du er inde på selve fakturaen, skal du trykke på Indstillinger for at ændre valutaen:

Opret faktura på engelsk i euro i Dinero

Her er der også mulighed for at ændre sproget på fakturaen til engelsk.

Fakturaen er nu oprettet med en anden valuta:

Total EUR på faktura

I dette eksempel er sproget også blevet ændret til engelsk.

Tips & bonusinfo

• Skal din faktura sendes til en udenlandsk kunde? Se her, hvordan du gør det korrekt.
  • Når du sender en faktura i en anden valuta til udlandet, vil der i nogle tilfælde opstå en valutakursdifference, som skal bogføres. Det er heldigvis nemt i Dinero! Se her, hvordan du gør.
  • Har du brug for at finde ud af hvor meget ét beløb svarer til i en vis valuta? Så kan du benytte dig af vores valutaomregner.