Sidst opdateret 12/08/2019

Forward dine fakturaer til Dinero

Ønsker du at videresende dine fakturaer på mail direkte til dit regnskab?

Så er du kommet til det rette sted.

I Dinero har vi nu en funktion, der gør det muligt for dig at videresende dine pdf-filer direkte til dit bilagsarkiv. Det betyder, at du nu kan spare en masse tid og få et bedre overblik over dine fakturaer, som bliver samlet ét sted.

Når du er logget ind på dit regnskab, skal du klikke på “Integrationer”. Det gør du i menuen i venstre side af din skærm.

I højre side af skærmen trykker du herefter på “Ny email”. Det er denne Dinero-email, vi giver dig, som du fremover skal sende dine bilag til, for at de ryger ind i dit regnskab.

Når du modtager din email, kan du videresende dine fakturaer til dit bilagsarkiv i Dinero 🙂

Når du har videresendt dine fakturaer til Dinero, kan du finde dem i dit bilagsarkiv øverst på siden, som pilene viser i nedenstående billede.

Fra bilagsarkivet har du overblik over alle indsendte fakturaer.

Ønsker du at bogføre et bilag med det samme, kan du trykke på bilaget og herefter på knappen “Opret køb” 🙂

Skal du bogføre et almindeligt køb, anvende en af vores skabeloner eller benytte kassekladden? Så er det muligt at vælge dine bilag fra bilagsarkivet – uanset hvor du står i programmet.

Tryk på fanen “bogføring” og vælg nu det, som du skal bogføre. I vores tilfælde vælger vi at oprette et nyt køb.

Når du kommer ind på dit nye købsbilag, har du to valgmuligheder:

• Vedhæft fil
  • Vælg fil fra bilagsarkiv

Da vi har videresendt vores fakturaer ind i bilagsarkivet, vælger vi “vælg fil fra bilagsarkiv”.

Herfra kan du så vælge mellem alle uploadede filer.