Forward dine fakturaer til Dinero

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Ønsker du at videresende dine fakturaer på mail direkte til dit regnskab? Så er du kommet til det rette sted.

I Dinero har vi en funktion, der gør det muligt for dig at videresende de bilag, du modtager på mail, direkte ind i Dinero.

Funktionen er en Pro-feature og understøtter PDF-, JPG- og PNG-filer, men understøtter også de e-mails, hvor der ikke er et bilag vedhæftet.

Med andre ord kan du bruge funktionen til at spare en masse tid og have et meget bedre overblik over dine bilag – helt gratis.

Når du er logget ind på i regnskab, skal du ind i bilagsarkivet.

Her ligger din egen unikke bilags-mail, som vi automatisk har oprettet til dig.

Unik bilagsmail

Med denne email, kan du nu videresende dine bilag fra din mail, til dit bilagsarkiv i Dinero 🙂

Vil du gerne lave regler så du automatisk får videresendt bilag til Dinero? Så kig med i vejledningen her.

Når du har videresendt dine bilag til Dinero, kan du finde dem i dit bilagsarkiv øverst på siden, som pilene viser i nedenstående billede.

Gå til bilagsarkiv

Fra bilagsarkivet har du overblik over alle indsendte bilag.

Overblik over bilag i bilagsarkivet

Ønsker du at bogføre et bilag med det samme, kan du trykke på bilaget og herefter på knappen “Opret køb” 🙂

Opret køb fra bilagsarkiv

Skal du bogføre et almindeligt køb, anvende en af vores skabeloner eller benytte kassekladden? Så er det muligt at vælge dine bilag fra bilagsarkivet – uanset hvor du står i programmet.

Tryk på fanen “bogføring” og vælg nu det, som du skal bogføre. I vores tilfælde vælger vi at oprette et nyt køb.

Bogføring og Nyt køb

Når du kommer ind på dit nye købsbilag, har du to valgmuligheder:

• Vedhæft fil
  • Vælg fil fra bilagsarkiv

Da vi har videresendt vores fakturaer ind i bilagsarkivet, vælger vi “vælg fil fra bilagsarkiv”.

Vælg fil fra bilagsarkiv

Herfra kan du så vælge mellem alle uploadede filer.

Vælg blandt filer