Sidst opdateret 19/12/2018

Faktura i anden valuta (fx EUR eller Dollars) – Sådan sender du en faktura i anden valuta

Du kan ganske nemt oprette en ny faktura med en anden valuta 🙂

Det kan du gøre under: Salg –> Ny faktura –> Indstillinger (tandhjul) –> under ‘Valuta’ kan du ændre valutaen på fakturaen.

Du skal derfor starte med at oprette en helt almindelig faktura. Når du er inde på selve fakturaen, skal du trykke på “Indstillinger” for at ændre valutaen:

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 14.27.14

Her er der også mulighed for at ændre sproget på fakturaen til engelsk.

Fakturen er nu oprettet med en anden valuta:

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 14.31.46

I dette eksempel er sproget også blevet ændret til engelsk.

Tips og bonunsinfo:

• Skal din faktura sendes til en udenlandsk kunde? Se her, hvordan du gør det korrekt.
  • Når du sender en faktura i en anden valuta til udlandet, vil der i nogle tilfælde opstå en valutakursdifference, som skal bogføres. Det er heldigvis nemt i Dinero! Se her, hvordan du gør.