Sidst opdateret 06/03/2019

Hvordan korrigerer jeg moms i en avanceret CSV-fil?

Ønsker du at korrigere moms i din CSV-fil, så viser denne guide, hvorledes du håndterer dette i Dinero.

Bemærk, at vi ikke anbefaler, at du bruger denne mulighed, medmindre du har rigtig godt styr på bogføring generelt.

Vi har lavet en skabelon, der viser, hvordan opsætningen af CSV-filen skal se ud. Du finder denne skabelon her:

Bogføring -> Kassekladde -> importer fil -> importer csv-fil

Efterfølgende vil nedenstående vindue komme frem.

Under avanceret CSV-fil vælg Klik her –> Gem den forslåede fil (BilagslisteMedMomskoder.csv)

Herefter skulle du meget gerne have et tilsvarende billede som her.

CSV-fil

Under kolonnen ’’Konto moms” er det muligt at korrigere til den momskode, der ønskes.

Her er det vigtigt at benytte de momskoder, der eksisterer i Dineros system.

Her kan du se, hvilke momskoder vi har i Dinero.

Systemet fungerer således, at du kan angive ‘Ingen moms’ på to måder:

1. Skriv “Ingen moms”

2. Lad feltet være tomt.

Det er derfor utrolig vigtigt, at feltet udfyldes, hvis der er moms på produktet, da momsen ellers ikke vil fremgå i regnskabet.