Sidst opdateret 19/12/2018

IBAN og SWIFT – Sådan tilføjer du det på en faktura

IBAN- og SWIFT numre skal angives på fakturaen, hvis du sælger en vare til en kunde, der betaler fra en udenlandsk bankkonto.

Opretter du en faktura på engelsk, vil der automatisk stå IBAN og SWIFT under betalingsoplysninger. Se i guiden her, hvordan du opretter en engelsk faktura. I guiden vil der også være beskrevet, hvordan du indtaster værdierne på IBAN og SWIFT, hvilket du også kan se i trin 2 i denne guide.

Ønsker du at tilføje IBAN og SWIFT på en dansk faktura, vil denne guide forklare:

1) Hvordan du tilføjer IBAN og SWIFT under betalingsoplysningerne

2) Hvordan du tilføjer værdierne på IBAN og SWIFT på dine fakturaer.

Trin 1 – Tilføjelse af IBAN og SWIFT under betalingsoplysningerne

For at tilføje IBAN og SWIFT under betalingsoplysninger skal du trykke på:

Indstillinger (tandhjul i toppen) –> Sprog:

Skærmbillede 2015-07-18 kl. 19.41.43

Herefter skal du trykke ind på den danske sprogskabelon:

IBAN & SWIFT

Når du er inde på den danske sprogskabelon, kan du i boksen ‘Indbetalingstekst’ indsætte følgende tekst:

IBAN: {{iban-nr-fed}} / SWIFT: {{swift-nr-fed}}

Skærmbillede 2015-07-18 kl. 19.51.20

Til sidst skal du huske at trykke ‘Gem’.

Trin 2 – Indtast værdierne IBAN og SWIFT på dine fakturaer:

For at indtaste værdierne skal du ind på dine fakturaindstillinger. Det gør du under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Fakturaindstillinger. Her klikker du på ‘Rediger beholdning’:

Indsæt IBAN og SWIFT på faktura

Når du har klikket på ‘Rediger beholdning’ kan du her indsætte dine SWIFT- & IBAN numre:

SWIFT og IBAN numre

Har du gjort det korrekt vil det fremgå således på fakturaen:

Skærmbillede 2015-07-18 kl. 20.04.18

Tips

• Hvis du er i tvivl om hvordan du ændrer dine betalingsoplysninger, så læs med her.