Sådan tilføjer du IBAN og SWIFT på en faktura

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

IBAN og SWIFT

IBAN- og SWIFT numre skal angives på fakturaen, hvis du sælger en vare eller en ydelse til en kunde, der betaler fra en udenlandsk bankkonto.

Skal du sende en faktura på engelsk?
– Så vil informationerne automatisk stå under betalingsoplysningerne på fakturaen.

Se i guiden her, hvordan du opretter en engelsk faktura. I guiden vil der også være beskrevet, hvordan du indtaster værdierne på IBAN og SWIFT, hvilket du også kan se i trin 2 i denne guide.

Ønsker du at tilføje på en dansk faktura, vil denne guide forklare:

1) Hvordan du tilføjer under betalingsoplysningerne

2) Hvordan du tilføjer værdierne på IBAN og SWIFT på dine fakturaer.

For at tilføje muligheden for IBAN og SWIFT oplysninger klik på Indstillinger → Sprog.

Henvisning til sprogindstillinger
Når du er inde på den danske sprogskabelon, skal du finde boksen Indbetalingstekst.

Her skal du indsætte følgende tekst:

IBAN: {{iban-nr-fed}} / SWIFT: {{swift-nr-fed}}

Indbetalingstekst

Husk at trykke Gem nederst på siden.

For at tilføje værdierne for IBAN og SWIFT, skal du trykke på Indstillinger  Fakturaindstillinger  Redigér beholdning.

Fakturaindstillinger - Rediger beholdning
Her indtaster du værdierne for IBAN og SWIFT nummer.

Indtast IBAN og SWIFT

Husk at trykke Gem beholdning nederst.