Faktura på engelsk – Sådan laver du en faktura på engelsk i Dinero

David Andersen Sidst opdateret: 14/11/2017
Den 24. juni 2014

Denne guide viser, hvordan du nemt kan oprette en faktura på engelsk, og hvordan du indtaster værdierne for SWIFT og IBAN.

Trin 1 – Ændre sproget på fakturaen til engelsk

Dette kan du gøre under: “Salg” -> “Ny faktura” -> “Indstillinger” under “Sprog” kan du ændre sproget på fakturaen fra dansk til engelsk.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 15.34.05

Hele fakturaen vil nu være på engelsk :-)

Trin 2 – Indtast SWIFT- og IBAN-værdierne

Når du har ændret fakturaen til engelsk, vil der automatisk fremgå SWIFT og IBAN på fakturaen, men værdierne skal du nu indtaste. Dette gør du ved at trykke på ‘Redigér beholdning’ ud for feltet ‘Beholdning’. Her er det muligt at indtaste værdierne.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 15.55.53

Nu kan du indtaste værdierne for SWIFT og IBAN.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 16.05.37

Når du har fulgt trin 1 og trin 2, er din faktura på engelsk med SWIFT- og IBAN-værdier.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 16.12.07

God fornøjelse :-)