Faktura på engelsk – Sådan laver du en faktura på engelsk i Dinero

Denne guide viser, hvordan du nemt kan oprette en faktura på engelsk, og hvordan du indtaster værdierne for SWIFT og IBAN.

Trin 1 – Ændre sproget på fakturaen til engelsk

Dette kan du gøre under: “Salg” –> “Ny faktura” –> “Indstillinger” under “Sprog” kan du ændre sproget på fakturaen fra dansk til engelsk.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 15.34.05

Hele fakturaen vil nu være på engelsk – og beløbet vil være korrekt formateret. Du kan se det ved at trykke på “Vis preview” eller når du trykker “Godkend” på fakturaen 🙂

Faktura på engelsk - Dinero

Trin 2 – Indtast SWIFT- og IBAN-værdierne

Når du har ændret fakturaen til engelsk, vil der automatisk fremgå SWIFT og IBAN på fakturaen, men værdierne skal du nu indtaste. Dette gør du ved at trykke på ‘Redigér beholdning’ ud for feltet ‘Beholdning’. Her er det muligt at indtaste værdierne.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 15.55.53

Nu kan du indtaste værdierne for SWIFT og IBAN.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 16.05.37

Når du har fulgt trin 1 og trin 2, er din faktura på engelsk med SWIFT- og IBAN-værdier.

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 16.12.07

God fornøjelse 🙂

Hvis du vil læse om man kan få Dinero på engelsk, klik her