Sidst opdateret 19/12/2018

Julepynt til kontoret – Sådan bogføres julepynt til kontoret

I denne guide kan du se, hvordan du bogfører al den flotte julepynt, du har indkøbt til kontoret. Det kunne være et juletræ, julelys, adventskrans eller den store oppustelige julemand, der byder både medarbejdere og forretningsforbindelser varmt velkommen på kontoret.

Du må gerne trække julepynt fra, hvis..

Du har kontor ude i byen. Har du det, må du gerne fratrække udgifterne og momsen til julepynten. Eksempler er nævnt lige ovenfor.

Du må ikke trække julepynt fra, hvis..

Du har kontor i dit private hjem. Du må ikke fratrække udgifterne og momsen til julepynt, hvis du har dit kontor i hjemmet (som ikke er 100% dedikeret til kontor jf. definitionen på hjemmekontor i denne guide). Julepynt en privat udgift, hvis du har hjemmekontor.

Sådan bogføres julepynt til kontoret

Det er faktisk ligetil i Dinero. Du skal blot gå til Bogføring –> Køb.

I vores tilfælde har vi den 5. december 2017 købt en to meter høj oppustelig julemand til 1.500 kroner inkl. moms. Den er betalt med firmakortet. Du skal søge på Dekoration (konto 5160), vælge #dekoration og vælge scenariet “Du har købt udsmykning til virksomhedens lokaler”.

Så ser dit bilag ud som vist herunder – tilbage er nu blot at trykke “Godkend”, og du har nu bogført købet:

Julepynt bogføring