Sådan sender du dine fakturaer til flere mails samtidig

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Du kan ikke sende en faktura som CC i Dinero, men du kan godt sende samme faktura til flere på samme tid.

Du kan gøre det ved at tilføje flere mails direkte ved fakturaafsendelsen, men du kan også gøre det ved at tilføje flere e-mailadresser til den samme kontakt. Sidstnævnte er relevant, hvis du skal sende til flere (og samme) mail-adresser hver gang.

Du opretter din faktura helt som normalt. Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du se det her.

Når du når til afsendelsen af fakturaen, klikker du på “Send som” → “Mail”. For at sende til flere mail-adresser samtidig, skal vi koncentrere os om feltet “Modtagers email(s)”. Ved tilføjelse af flere mail-adresser kan disse adskilles med komma (,) eller blot et mellemrum – har vi gjort det rigtigt er de forskellige mail-adresser inddelt i “blå kasser”.

Hvis du sender fakturaer til den samme kunde, og den kunde gerne vil have, at du sender fakturaen til flere mail-adresser hver gang, kan du med fordel tilføje alle disse mail-adresser under kontakter.

Du tilføjer dem under fanen “Kontakter” → Klik ind på kontakten. I feltet “Email” tilføjer du de relevante mail-adresser – adskilt med kommaer.

Send til flere e mail på kontakt

Med ovenstående udfyldning af mail-adresser bliver din faktura nu sendt til begge. De vil nu fremgå som vist nedenfor ved afsendelse af faktura.

Modtager e-mail på faktura

Tips & bonusinfo

  • Kan jeg sende mine fakturaer som vedhæftet PDF? Ja, det kan du tro. Se mere her.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram