Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Kan jeg sende faktura til flere mails samtidig (cc på mail)

Du kan ikke sende en faktura som CC i dinero, men du kan godt sende samme Faktura til flere på samme tid 🙂

Du kan gøre det ved at tilføje flere mails direkte ved fakturaafsendelsen, men du kan også gøre det ved at tilføje flere e-mailadresser til den samme kontakt. Sidstnævnte er relevant, hvis du skal sende til flere (og samme) mail-adresser hver gang.

Du opretter din faktura helt som normalt. Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du se det her.

Når du når til afsendelsen af fakturaen, klikker du på “Send som” –> “Mail”. For at sende til flere mail-adresser samtidig, skal vi koncentrere os om feltet “Modtagers email(s)”. Ved tilføjelse af flere mail-adresser kan disse adskilles med komma (,) eller blot et mellemrum – har vi gjort det rigtigt er de forskellige mail-adresser inddelt i “blå kasser”. I nedenstående sender vi til to mail-adresser.

CC adresse på fakturaudsendelser i Dinero

Hvis du sender fakturaer til den samme kunde, og den kunde gerne vil have, at du sender fakturaen til flere mail-adresser hver gang, kan du med fordel tilføje alle disse mail-adresser under kontakter.

Du tilføjer dem under fanen “Kontakter” -> Klik ind på kontakten. I feltet “Email” tilføjer du de relevante mail-adresser – adskilt med kommaer.

Med ovenstående udfyldning af mail-adresser bliver din faktura nu sendt til begge. De vil nu fremgå som vist nedenfor ved afsendelse af faktura.

Tips og bonusinfo: 

  • Kan jeg sende mine fakturaer som vedhæftet PDF? Ja, det kan du tro. Se mere her.
  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Sidst opdateret 27/11/2020

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?