Kan jeg sende faktura til flere mails samtidig (cc på mail)

 • Læsetid: under 2 min.

 • Sidst opdateret 09/12/2021


Du kan ikke sende en faktura som CC i dinero, men du kan godt sende samme Faktura til flere på samme tid 🙂

Du kan gøre det ved at tilføje flere mails direkte ved fakturaafsendelsen, men du kan også gøre det ved at tilføje flere e-mailadresser til den samme kontakt. Sidstnævnte er relevant, hvis du skal sende til flere (og samme) mail-adresser hver gang.

 1. Du opretter din faktura helt som normalt. Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du se det her.

  Når du når til afsendelsen af fakturaen, klikker du på “Send som” –> “Mail”. For at sende til flere mail-adresser samtidig, skal vi koncentrere os om feltet “Modtagers email(s)”. Ved tilføjelse af flere mail-adresser kan disse adskilles med komma (,) eller blot et mellemrum – har vi gjort det rigtigt er de forskellige mail-adresser inddelt i “blå kasser”.

 2. Hvis du sender fakturaer til den samme kunde, og den kunde gerne vil have, at du sender fakturaen til flere mail-adresser hver gang, kan du med fordel tilføje alle disse mail-adresser under kontakter.

  Du tilføjer dem under fanen “Kontakter” -> Klik ind på kontakten. I feltet “Email” tilføjer du de relevante mail-adresser – adskilt med kommaer.

  Send til flere e mail på kontakt

  Med ovenstående udfyldning af mail-adresser bliver din faktura nu sendt til begge. De vil nu fremgå som vist nedenfor ved afsendelse af faktura.

  Modtager e-mail på faktura

Tips og bonusinfo: 

 • Kan jeg sende mine fakturaer som vedhæftet PDF? Ja, det kan du tro. Se mere her.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram