Send faktura til to kunder samtidig (cc på mail) – Sådan gør du i Dinero

Det kan du tro, du kan 🙂

Du kan gøre det ved at tilføje flere mails direkte ved fakturaafsendelsen, men du kan også gøre det ved at tilføje flere e-mailadresser til den samme kontakt. Sidstnævnte er relevant, hvis du skal sende til flere (og samme) mail-adresser hver gang.

Tips og bonusinfo:

• Kan jeg sende mine fakturaer som vedhæftet PDF? Ja, det kan du tro. Se mere her.