Sidst opdateret 03/09/2019

Opgrader til Dinero Pro – Sådan opgraderer du Dinero Pro

Vi har lavet denne guide, så du ikke er i tvivl om, hvordan du opgraderer Dinero Pro – og dermed får adgang til alle vores Pro funktioner, der gør dit regnskabs-liv meget nemmere 🙂

Du kan se en lang liste med fordele ved at opgradere til Dinero Pro lige her.

Sådan opgraderer du Dinero Pro

Du skal starte med at være logget ind i Dinero.

Klik på Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) –> Dit abonnement. Præcis som vi har vist i nedenstående skærmbillede.

Vælg månedlig eller årlig betaling af Dinero Pro

Her skal du nu vælge, om du vil have Dinero Pro med månedlig eller årlig betaling. Det koster dig hhv. 235 kr. pr. måned eller 2.364 kr. for et år (197 pr. måned). Alle priser er angivet ex. moms.

I nedenstående har vi valgt årlig betaling på Dinero Pro. Du vil altid kunne se din bestilling/faktura i højre side.

Tag stilling til dine faktureringsoplysninger

Det sidste du skal gøre inden du kan opgraderer Dinero Pro er at tjekke dine faktureringsoplysninger. Er de som de skal være, trykker du blot “Gå til betaling” – og så er du i mål, når du har været indtastet dine kortoplysninger.

Tips og bonusinfo:

• Kan jeg opgradere Dinero Pro med et andet end et kreditkort? NEJ – du kan kun opgradere til Dinero Pro med et kreditkort. Dinero er nemlig et abonnement, der automatisk fornyer. Har du ikke et firmakort kan du evt. betale med privat kreditkort, og håndterer det som et udlæg. Du kan altid skifte kreditkort, hvis du senere får et firmakort. Det gør du under Indstillinger -> Dit Abonnement -> Skift betalingskort.
  • Du skal huske, at Dinero Pro er et abonnement, der automatisk fornyer. Ønsker du ikke det, skal du selv huske at opsige dit abonnement.

Opgrader til Dinero Pro