Sådan opgraderer du til Dinero Pro

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Vi har lavet denne guide, så du ikke er i tvivl om, hvordan du opgraderer til Dinero Pro – og dermed får adgang til alle vores Pro funktioner, der gør dit regnskabs-liv meget nemmere 💪🏼

Du kan se en lang liste med fordele ved at opgradere til Dinero Pro lige her

Sådan opgraderer du Dinero Pro

Du skal starte med at være logget ind i Dinero.

Klik på Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) → Dit abonnement
Præcis som vi har vist i nedenstående skærmbillede.

Når du kommer ind på abonnementssiden skal du trykke på Vælg abonnement

Vælg månedlig eller årlig betaling af Dinero Pro

Her skal du nu vælge, om du vil have Dinero Pro med månedlig eller årlig betaling. Det koster dig hhv. 345 kr. pr. måned eller 3.564 kr. for et år (297 kroner pr. måned). Alle priser er angivet ex. moms.

I nedenstående har vi valgt årlig betaling på Dinero Pro.

Tag stilling til dine faktureringsoplysninger

Det sidste, som du skal gøre inden du kan opgradere til Dinero Pro, er at tjekke dine faktureringsoplysninger. Er de som de skal være, trykker du Næste – og så er du i mål, så snart du har indtastet dine kortoplysninger.

Dinero Starter+ er til dig, der omsætter for over 100.000 kroner ekskl. moms om året.

Dinero Starter og Dinero Starter+ indeholder de samme funktioner, men adskilles ved en omsætningsgrænse på de 100.000 kroner ekskl. moms, som beregnes ved at se på de sidste 365 dage inkl. dags dato.

Starter+ indeholder bl.a. bankafstemning og upload af bilag, ubegrænset brug af bogføringsskabeloner, opslag i den digitale bogføringsassistent, Dinero Crowd og giver dig mulighed for at sende reklamefri fakturaer.

Du kan se den fulde funktionsliste og forskellige på vores abonnementer her.

Tips & bonusinfo

  • Kan jeg opgradere Dinero Pro med andet end et kreditkort? Nej, du kan kun opgradere til Dinero Pro med et kreditkort. Har du ikke et firmakort, kan du evt. betale med privat kreditkort og håndtere det som et udlæg. Du kan altid skifte kreditkort, hvis du senere får et firmakort. Det gør du under IndstillingerDit AbonnementSkift betalingskort
  • Du skal huske, at Dinero Pro er et abonnement, der automatisk bliver fornyet. Hvis du ikke ønsker det, skal du selv huske at opsige dit abonnement inden næste opkrævning.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram