Login med Apple ID

• Læsetid: 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Det er blevet muligt at logge ind på Dinero med sit Apple ID. Dog er det en forudsætning, at den mail, der er tilknyttet ens Apple ID, er den samme mail, som du er oprettet med i Dinero.

Dvs. for at kunne logge ind med Apple ID skal e-mailen fra Apple-login og dit Dinero-login altså være identiske. Hvis du gerne vil bruge dit Apple ID til at logge ind fremover, og de to mails ikke er identiske, skal du enten ændre mailen, der tilhører dit Apple ID her eller ændre den mail, du logger ind med i Dinero – se, hvordan du gør det, her.

Det er ikke en nødvendighed at logge ind med sit Apple ID, men altså blot endnu en mulighed, vi har tilføjet for at logge ind. Hvis ikke du finder det relevant, kan du logge ind, som du altid har gjort.

I denne guide gennemgår vi, hvordan du logger ind med dit Apple ID, samt hvilke problemer der kan opstå undervejs.

Opsætning

Når du logger ind på Dinero på computeren eller via appen, får du muligheden for at vælge Log ind med Apple.

Når du logger ind med dit Apple ID første gang, skal du tage stilling til, om du vil dele eller skjule din e-mailadresse.

Vælger du Skjul min e-mailadresse, genererer Apple en unik, tilfældig e-mailadresse, som bruges specifikt til Dinero. Når først du har valgt dette én gang, husker Apple det til næste gang, du vil logge på Dinero med Apple ID, uanset om det er på web eller i appen.

Hvis du er eksisterende bruger og vælger denne mulighed, vil du opleve, at Dinero ikke kan genkende dig, netop fordi den e-mailadresse vi får leveret, ikke stemmer overens med dit brugerlogin i Dinero. Du vil derfor blive mødt af nedenstående billede.

Hvis du derimod er ny bruger af Dinero, kan du klikke på Opret gratis konto, og så oprettes der en bruger i Dinero med den tilfældigt genereret mail. Dog er det ikke en mail, du behøver at huske, da du netop bare skal logge ind med dit Apple ID.

Derudover skal det nævnes, at når vi sender mails og fakturaer til dig som kunde, så ender de ikke hos den tilfældigt genererede mail, men bliver videresendt til den mail, som er tilknyttet dit Apple ID.

Er du allerede oprettet som bruger i Dinero, anbefaler vi derfor, at du vælger Del min e-mailadresse, da vi ellers ikke kan genkende mailen. Hvis ikke du ønsker at dele din mailadresse, kan du altid logge ind på samme måde, som du tidligere har gjort.

Hvis du har en bruger i Dinero, og du er kommet til at vælge Skjul min e-mailadresse, kan Dinero som nævnt ikke genkende dig. Løsningen på dette er, at du skal ind ændre mailadressen fra skjult til delt. Fremgangsmåden er følgende:

Step 1
På telefonen: Klik på Indstillinger → Klik ind på dit navn øverst → Adgangskode og sikkerhed Apps, som bruger Apple ID.

På computeren: Klik på Systemindstillinger Apple ID Adgangskode og sikkerhed Sikkerhed Apps, som bruger Apple ID.

Step 2
Klik på Visma Connect IdP → tryk på Stop med at bruge Apple ID, og bekræft dit valg.

Step 3
Log på Dinero – Næste gang, du forsøger at logge på Dinero med dit Apple ID, vil du igen få mulighed for at vælge mellem at dele eller skjule din e-mailadresse, og her skal du vælge at dele din mailadresse.

Når det er lykkedes dig at logge ind med dit Apple ID første gang, kan du fremover bruge det til at logge på Dinero 🙌🏼