Ændre/skift brugerlogin – Sådan ændrer du det til din Dinero bruger

Vil du gerne ændre den e-mailadresse, du bruger til dit brugerlogin i Dinero?

Du kan nemt selv rette den – du skal bare gøre som i nedenstående:

Tryk “Konto” (ansigtet i toppen af skærmen) –> “Min konto” –> “Brugerprofil” (i venstre side) -> Tryk “Skift e-mail”.

Tips & bonusinfo:

• Har du glemt dit kodeord (password) til dit brugerlogin? Se her, hvordan du får et nyt.