Ændre/skift brugerlogin – Sådan ændrer du det til din Dinero bruger

Vil du gerne ændre den e-mailadresse, du bruger til dit brugerlogin i Dinero?

Du kan nemt selv rette den – du skal bare gøre som i nedenstående:

Tryk Figuren helt oppe til højre -> Brugerprofil og her tryk på Gå til Visma Connect

Herefter skal du trykke på den lille blyant øverst til højre under konto:

Tryk herefter på Skift e-mailadresse

Til sidste skal du udfylde dit kodeord og den nye login mail du vil have. Herefter skal du i din mailboks bekræfte den nye mail

Og så har du en ny login mail. 🙂

Tips & bonusinfo:

• Har du glemt dit kodeord (password) til dit brugerlogin? Se her, hvordan du får et nyt.